MS Teams: boost your business

Het afgelopen half jaar verdubbelde het aantal dagelijkse gebruikers van MS Teams wereldwijd van dertien naar dik boven de twintig miljoen. Alleen al in de derde week van maart dit jaar kwamen daar nog eens twaalf miljoen nieuwe gebruikers bij. Ook op de Nederlandse markt stijgt het gebruik fors. In zowel IT- als telecom kun je dan ook niet meer om MS Teams heen. Deze special maakt deel uit van onze MS Teams-voorjaarscampagne.

ms-teams-boost-your-businessWat is MS Teams precies? Hoe zit het MS Teams-ecosysteem in elkaar? Wat kun je ermee en wat niet? En vooral, waar zit de business? Om antwoord te krijgen op de vragen die iedereen in de markt bezighouden, start TBM dit voorjaar met een langlopende én diepgravende mediacampagne rond MS Teams. Een deskundig team van redacteuren, onderzoekers  en IT-professionals brengt het MS Teams-ecosysteem duidelijker in kaart. Zo besteden we de komende maanden uitgebreid aandacht aan dit product en de producten periferie eromheen.

Doelgroep

Met deze campagne richten we ons op de Telecom- en ICT-reseller, waar binnen het ICT-spectrum de nadruk op de C van Communicatie ligt. We laten het geluid en de visie van de belangrijkste spelers binnen de ICT-wereld horen. We trappen de campagne af met onder meer een update van de markt, het laatste nieuws en insights van Anyroute, Robin Telecom Development, Communicativ, Adoptify, Lydis, Jabra en een overzicht van de markt op basis van eigen onderzoek.

Dit gaan we doen

Bij de campagne zetten we al onze mediakanalen in, en meer: online, print, social, live en persoonlijk contact. Hardware- en softwareleveranciers, ICT- dienstverleners, operators en andere communicatieproviders gericht op MS Teams kunnen zich via deze mediacampagne profileren en laten zien dat ze leidend zijn in deze markt.

De MS Teams voorjaarscampagne bestaat uit:

  • LinkedIn: voor het verspreiden van nieuws en andere relevante content.
  • MS Teams Summit: open en diepgaande discussie met specialisten, dienstverleners en eindgebruikers. Uitgebreid verslag in de media inclusief een top 100 partnerlijst.
  • Multi Vendor Solution Paper (MVSP): een (online) whitepaper met oplossingen en visies vanuit meerdere aanbieders over het MS Teams-ecosysteem.
  • Promotie in columns, blogs en events.
  • Social media: ondersteuning via onze social media kanalen.
  • Matchmaking: persoonlijke introducties bij relevante prospects voor onze partners.
  • Inventarisatie MS Teams-markt: overzicht van de markt, toplijsten en inzichten.
  • Top 100 MS Teams-aanbieders in het MS Teams-ecosysteem.
Mobiele versie afsluiten