Motto, DSD en OZMO verder onder de naam Destiny

motto-dsd-en-ozmo-verder-onder-de-naam-destiny

Motto Communications, DSD Business Internet en OZMO cloud communications gaan per 1 januari 2020 verder onder de naam Destiny. De bedrijven zijn onlangs onderdeel van de Belgisch-Nederlandse cloudtelecomleverancier geworden. Deze integratie maakt deel uit van Destiny’s ambitie om – als challenger – een top 3 zakelijke provider in Nederland te worden.

Destiny is onder leiding van CEO Daan De Wever met een omzet van 65 miljoen euro in 2019 het snelstgroeiende B2B cloud- en telecombedrijf van België. In Nederland heeft het de ambitie om op korte termijn als challenger in de markt een volwaardig alternatief te worden voor RoutIT/KPN, waarbij Destiny-partners hun oplossing ook onder hun eigen naam in de markt kunnen zetten.

“Met de integratie van de drie bedrijven en de naamsverandering is Destiny helemaal klaar om als één bedrijf een totaaloplossing voor veilige cloudcommunicatie aan te bieden aan de Nederlandse markt, inclusief connectiviteit, security, mobile en VoIP”, zegt CEO Daan De Wever van Destiny. “Voor onze klanten en partners verandert er niets, behalve dat we voortaan onder één merknaam naar buiten treden, wat efficiënter en duidelijker is voor iedereen. De vertrouwde, klantgerichte dienstverlening die ze van DSD, Motto en OZMO gewend zijn, blijft gegarandeerd.”

Volledig partnerkanaal bedienen

De overname van Motto, DSD en OZMO afgelopen jaar versterkten de positie van Destiny op de Nederlandse markt, waarbij het bedienen van het volledige partnerkanaal centraal stond. Zo richt Destiny zich met Motto en het clouddistributieplatform FLUX vooral op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Met de overname van DSD Business Internet kwam daar de connectiviteit via een kwalitatief netwerk in eigen beheer bij. En met de overname van OZMO is Destiny ook in staat om het segment van de vele duizenden kleinere White-Label partners en resellers te bedienen met een eenvoudige, standaard oplossing en de nodige training en commerciële ondersteuning.

Met deze naamswijziging als voorlopig sluitstuk van de uitbouw van de activiteiten in Nederland, stopt de ambitie van Destiny niet. “We kijken nog uit naar mogelijke nieuwe overnames op de Nederlandse markt om onze positie verder te versterken”, vervolgt Daan De Wever. “En daarnaast hopen we op korte termijn ook onze eerste concrete stappen te zetten op de Franse markt, waar we Destiny op een vergelijkbare manier willen uitbouwen om zo uit te groeien tot dé Europese virtuele en onafhankelijke cloudtelecom operator.”

Vestigingen in Nederland

Destiny zal zich in Nederland vestigen in Heerlen (in het voormalig Motto kantoor) en in Sint-Oedenrode (OZMO). DSD zal worden geïntegreerd in Sint-Oedenrode.

Mobiele versie afsluiten