Minder vermoeide hersenen met de EPOS IMPACT 1000

EPOS, het wereldwijde premium audio- en videomerk, kondigt de IMPACT 1000 aan – een on-ear, toekomstbestendige Bluetooth-headset. De IMPACT 1000-serie is de eerste headset die is ontworpen om de uitdagingen van een gesprek in een rumoerige kantooromgeving aan te gaan.

IMPACT 1000Deze headset voor kantoorwerkers zorgt ervoor dat alle partijen in een vergadering gefocust kunnen blijven tijdens een gesprek omdat slechts een minimum aan hersenenergie moet worden besteed wordt aan het luisteren en begrijpen van wat er gezegd wordt.De IMPACT 1000 van EPOS is ontworpen om de hersenen te helpen de audio te verwerken terwijl ten minste één gesprekspartner zich in een rumoerige omgeving bevindt.

Met behulp van hybride adaptieve ANC en een toonaangevende adaptieve stemopname, aangedreven door EPOS AI, kan de hersenvermoeidheid bij alle partijen die deelnemen aan de vergadering worden beperkt. Met behulp van machine learning identificeert de headset welke geluiden in de omgeving van de gebruiker moeten worden onderdrukt en welke geluiden moeten worden versterkt.

De voornaamste toeven van de IMPACT 1000-headsets van EPOS zijn:

De IMPACT 1000 is een echte game changer,” zegt Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS. “Nu bedrijven de complexiteit van het nieuwe open kantoor moeten opvangen, is het van cruciaal belang om te investeren in producten die op lange termijn voordelen opleveren voor zowel de werknemers als het bedrijfsresultaat. Dankzij onze geavanceerde technologieën is de IMPACT 1000 de ultieme oplossing voor professionals die van de ene call naar de andere hollen. Onze nieuwste toevoeging aan de IMPACT-productlijn is een bewijs van ons streven om duurzame, high-performance oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de moderne werknemer en luistervermoeidheid verminderen.” 

Mobiele versie afsluiten