MIEGROUP per 1 november onderdeel van GoforIT

Vanaf 1 november 2021 is de MIEGROUP onderdeel van GoforIT. Deze twee partijen gaan samen verder als één IT-partner. Een grote verandering, maar voor de klant, blijven dezelfde vertrouwde collega’s het aanspreekpunt.

Hetzelfde DNA

GoforITAllebei de bedrijven hebben exact hetzelfde DNA en bij elkaar opgeteld ondersteunen de MIEGROUP en GoforIT al bijna 40 jaar met veel plezier klanten op het gebied van IT. GoforIT onderscheid zich in een sterke dienstverlening voor zakelijke klanten en de agrarische sector in West-Friesland. De MIEGROUP heeft een landelijke dienstverlening voor educatieve en zakelijke klanten.

Totaalpakket

Door de bedrijven samen te laten smelten, gaan zij elkaar versterken op alle mogelijke gebieden. Denk hierbij aan IT-dienstverlening, VOIP, Camerabeveiliging, installatietechniek en webdesign. Hierdoor wordt het portfolio helemaal compleet gemaakt. De huidige markt vraagt om een flexibele dienstverlener die een totaalpakket kan aanbieden en de klant kan ontzorgen. Met dit uitgebreide portfolio is dit doel zeker te halen. De servicedesk voor de klanten groeit dankzij deze belangrijke stap van samensmelting van beide bedrijven. De klanten worden sneller geholpen en de kennis van de medewerkers wordt gedeeld, waardoor de dienstverlening op een hoger niveau komt.

Weloverwogen beslissing

Deze stap is een weloverwogen beslissing van beide partijen. De directie van GoforIT, bestaande uit Simon Koomen en Piet Koorn, zijn in gesprek gekomen met de directeur van de MIEGROUP, Richard Munter. Hierbij zijn de visie van de MIEGROUP en de rol van Richard besproken. De persoonlijke ambities van Richard liggen sinds enige tijd minder in de IT-dienstverlening en meer in het transport.

In de huidige, veel vragende markt, is het van groot belang dat een dienstverlener zijn kwaliteit kan waarborgen en deze continu probeert te verbeteren. Door met de MIEGROUP onderdeel te worden van GoforIT is Richard van mening dat de gezamenlijke servicedesk van medewerkers groeit in capaciteit en expertise. Richard is enorm trots op het resultaat dat hij samen met zijn team in de afgelopen 21 jaar heeft behaald met de MIEGROUP. Het is nu tijd voor een nieuwe stap, en dat is onderdeel worden van het mooie GoforIT.

 

(bron)

Mobiele versie afsluiten