Met BroadSoft hebben wij een sterke troef in handen

Hoe gaan de VoIP-leveranciers des vaderlands om met gekte rondom MS Teams? Dean One weet het wel: zij hebben met hun eigen Broadsoft een sterke troef in handen. Dean One’s sales- en marketingdirecteur Pieter Verbrugghe vertelt.

Is het succes van MS Teams terecht?

“Steeds meer klanten maken er gebruik van. Daarmee bewijs je relevantie voor de klant en daarom is het succes zeer zeker terecht. De adoptie zit in een stroomversnelling nu gebruikers genoodzaakt zijn om video te gebruiken als alternatief voor fysieke bijeenkomsten. En intussen zien we allemaal in dat dit de nieuwe manier van werken en videobellen gaat worden.”

 

 

Zijn er geen serieuze alternatieven?

“Er zijn meerdere aanbieders die gebruikers helpen om slimmer samen te werken. We zijn massaal aan het videobellen gegaan. En ook andere functionaliteiten, zoals chatten en het delen van bestanden, worden steeds relevanter. Voor videobellen bijvoorbeeld zie je klanten verschillende oplossingen naast elkaar gebruiken afhankelijk van doel en gebruiksmoment. We zien dat Google Meet, Zoom, Skype, Microsoft Teams, Facetime en Whatsapp door elkaar heen gebruikt worden.”

 

 

Lukt het je als VoIP-leverancier om aan te haken bij met succes van MS Teams?

“Unified Communication en Collaboration zijn de toekomst. Met het toonaangevende BroadSoft hebben wij een sterke troef in handen. BroadSoft is onderdeel van Cisco, wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Samen met ons internationale moederbedrijf Gamma Telecommunications anticiperen we op de groeiende trend van slimmer samenwerken, zowel binnen het bedrijf als tussen bedrijven onderling. Op die manier faciliteren wij onze business partners om UC-oplossingen aan te bieden aan hun zakelijke klanten, groot en klein, en volledig geïntegreerd met de bestaande telefonieoplossingen. En zonder directe of indirecte concurrentie van Dean One. En dit alles uiteraard met een aantrekkelijk verdienmodel en instant bonus.

 

 

Gaat Microsoft nu ook de telefoniemarkt overnemen?

“Zowel Microsoft als Cisco zijn grote marktspelers. Cisco heeft een enorme trackrecord op het gebied van telefonie in de zakelijke markt in vergelijking met Microsoft. We weten dat bedrijven tot honderd werknemers hun telefonie- en IT-diensten vooral via het partnerkanaal betrekken. Partners zijn dan ook een zeer bepalend in het succes van de verschillende aanbieders. Klanteigenaarschap en verdienmodel zijn daarbij van groot belang.”

 

 

Waar staan we over een half jaar?

“Cisco, Google en Microsoft hebben stappen gemaakt om de voordelen van UC-oplossingen nog relevanter te maken. De adoptie blijft snel stijgen. Een belangrijk keuzecriterium is wat het beste integreert met je primaire communicatie-oplossingen. Dean One biedt een volwaardige UC-oplossing, device onafhankelijk, die volledig integreert met je vaste en mobiele communicatie-oplossingen. Op die manier kunnen klanten effectiever werken, op ieder type toestel (mobiel, tablet of laptop) en tijdens ieder gebruiksmoment op de best passende en efficiënte manier.

 

Mobiele versie afsluiten