Meld je nu aan voor de (digitale) SD-WAN expertsessie op 19 januari 2021

Software-Defined WAN maakt het voor bedrijven/corporaties eenvoudiger om losse bedrijfslocaties aan te sluiten op het interne netwerk. Dat een goed werkend netwerk en verbinding van cruciaal belang is, blijkt wel nadat Nederland half maart massaal vanuit huis is gaan werken.

Logisch dan ook dat GartnerSD-WAN netwerktechnologie noemt die zichzelf heeft waargemaakt. Meer dan 6.000 bedrijven maken al gebruik van de technologie.  Gartner adviseert dan ook bedrijven om deze technologie te onderzoeken wanneer WAN randapparatuur vernieuwd gaat worden of wanneer besloten wordt meer apps in de cloud te gaan gebruiken. 

Werknemers worden steeds mobieler en bedrijf kritische toepassingen worden via het internet uitgevoerd in meerdere clouds. Traditionele WAN-architecturen kunnen geen gelijke tred houden als gevolg van te weinig beschikbare bandbreedte, beperkte beveiliging en toegenomen complexiteit, waardoor IT-personeel niet sneller kan reageren op bedrijfsbehoeften.

SD-WAN

De vragen en mogelijkheden die deze  toegenomen complexiteit gaat opleveren, zijn door CloudWorks in kaart gebracht. De antwoorden op deze vragen is gegeven via een SD-WAN Survey onder een representatieve groep (eindgebruikers, leveranciers en distributeurs)

De resultaten van dit onderzoek zijn inmiddels gepubliceerd door CloudWorks in het magazine, op de website en in onze nieuwsbrieven.

De SD-Wan Expertsessie powered by IT PRO op 19 januari gaat dieper in op het onderzoek. Dat gebeurt door een debat met:

 

In het kort

Wat: SD-Wan Expertsessie powered by IT PRO
Wanneer: 19 januari  13:00 – 13:50
Waar: MS Teams

Klik hier om je gratis aan te melden voor de SD-WAN expertsessie

 

Mobiele versie afsluiten