MAXHUB gaat Microsoft Teams Rooms kits leveren

Doe meer voor minder en maximaliseer efficiëntie met de MAXHUB XT-serie voor Microsoft Teams Rooms

MAXHUB introduceert een one-stop hardware-oplossing – MAXHUB XT Series voor Microsoft Teams Rooms, die het gemak en de efficiëntie van elke stap in het gebruikerstraject verbetert – van aanschaf tot installatie, gebruik en na-onderhoud.

MAXHUB MTR brochure- 20230717MAXHUB biedt een verscheidenheid aan aangepaste productcombinaties die speciaal zijn ontworpen voor Microsoft Teams Rooms in drie essentiële bundels.

Ze omvatten een Windows-gebaseerde Microsoft Teams Rooms compute- en tafelconsolekit – de MAXHUX XCore Kit, die kan worden gecombineerd met de MAXHUB UC W31 USB-camera, de MAXHUB UC BM35 luidsprekertelefoon of de MAXHUB UC S07 geïntegreerde videobar.

Deze kunnen allemaal naadloos worden gekoppeld aan commerciële MAXHUB-schermen van 55 tot 105 inch, met ondersteuning voor zowel de 16:9-beeldverhouding van de MAXHUB CMA-serie als de 21:9-beeldverhouding van de MAXHUB UW105NA, om bij te dragen aan een Microsoft Teams Room-ervaring van formaat.

De bundels zijn afgestemd op de behoefte van vergaderruimten met verschillende functionele vereisten voor 1-8 personen en omvatten Focus Rooms, Small Rooms en Signature Rooms.

Bundel A: MAXHUB XCore Kit – BYOD (Bring Your Own Device) in staat stellen over te schakelen naar Microsoft Teams Rooms smart space

Verhoog uw vergaderruimte met de MAXHUB XCore Kit voor Microsoft Teams, een oplossing inclusief een Windows-gebaseerde computer en console, die scherp geprijsd is om een volledige Microsoft Teams Rooms-ervaring mogelijk te maken tegen de kosten die doorgaans worden begroot voor een BYOD-ruimte. Deze kit beschikt over een krachtige 12e generatie Intel® CoreTM Processor, die uitzonderlijke prestaties levert, en een 10,1 inch Teams Rooms-console met hoge resolutie en een bewegingssensor voor een intuïtieve en meeslepende gebruikerservaring. De kit is compatibel met Microsoft Teams Rooms en helpt bij het eenvoudig upgraden van bestaande BYOD-ruimtes naar een volledige Microsoft Teams Rooms, waardoor slimme ruimtes ontstaan met Teams-native audio- en video-ervaringen tegen een ongeëvenaarde kosteneffectieve prijs.

Bundel B: MAXHUB XT10-WS Kit – Een flexibelere Microsoft Teams Rooms-oplossing voor een verbeterde gebruikerservaring

Voortbouwend op de basis van de XCore Kit, bevat de MAXHUB XT10-WS Kit een hoogwaardige luidsprekertelefoon plus een USB-camera voor uw vergaderruimte. Deze bundel komt tegemoet aan de dynamische audio- en videobehoeften van deelnemers en zorgt voor een flexibele en naadloze samenwerkingservaring.

Bundel C: MAXHUB XT10-VB Kit – Een eenvoudigere implementatieoplossing voor Microsoft Teams Rooms

Voortbouwend op de XCore Kit toont de MAXHUB XT10-VB Kit zijn veelzijdigheid met de toevoeging van de MAXHUB UC S07 geïntegreerde videobar. Deze bundel is ontworpen met vereenvoudigde frontline installatie met één kabel en opmerkelijke uitbreidingsmogelijkheden, en is zeer eenvoudig te implementeren in elke ruimte met een bestaand kamerscherm.

Beeldschermopties – Om aan de vereisten voor ruimteschermen te voldoen, van Focus Rooms tot Signature Teams Rooms

MAXHUB biedt een breed scala aan opties om een MAXHUB-beeldscherm op te nemen bovenop de drie nieuwe Microsoft Teams Rooms-bundels die hierboven zijn genoemd, zodat gebruikers veelzijdige mogelijkheden hebben voor maatwerk. MAXHUB biedt een breed scala aan oplossingen voor het optimaliseren van vergaderruimten met innovatieve lay-outs, waaronder op maat gemaakte “Signature Microsoft Teams Rooms”.

Onder deze opties springt het MAXHUB 105-inch 21:9-scherm UW105NA er echt uit, of het nu de LCD-versie of de DVLED-versie is. Het biedt een royaal scherm voor het weergeven van projectinhoud, het ontvangen van externe deelnemers en chatsessies tijdens vergaderingen. Hierdoor kunnen deelnemers aan vergaderingen op locatie volledig opgaan in de weergegeven vergaderinhoud, waardoor de algehele vergaderervaring een geheel nieuwe dimensie krijgt en potentiële afleidingen worden geëlimineerd. Als een meer traditioneel 16:9 beeldscherm nodig is, biedt MAXHUB ook de optie voor de CMA-serie beeldschermen met formaten van 43 tot 98 inch.

“We verwelkomen MAXHUB als nieuwe hardwarepartner in het Teams Rooms ecosysteem, voor Microsoft Teams Rooms en een breed scala aan USB-randapparatuur die gecertificeerd is voor Microsoft Teams,” zegt Albert Kooiman, Senior Director, Microsoft Teams Partner Engineering en Certificering bij Microsoft. “De MAXHUB Microsoft Teams Rooms XCore Kit is ideaal om elk van uw BYOD-ruimtes met een hoge impact te upgraden naar een volledige Microsoft Teams Rooms-ervaring, tegen de meest betaalbare prijs in de markt.”

“In de komende maanden zal MAXHUB een volledig aanbod van Microsoft Teams Rooms op Windows op de markt brengen, inclusief voor Microsoft Teams gecertificeerde randapparatuur voor ruimtes en een reeks commerciële beeldschermen die geoptimaliseerd zijn voor de Teams Rooms-ervaring”, zegt Darren Lin, Vice General Manager, MAXHUB Global Business. “Hybride en flexibel werken is de norm geworden. Dat willen we met kwaliteitsproducten de gelijkheid van vergaderingen bevorderen, samenwerking stimuleren en efficiëntie maximaliseren.”

Mobiele versie afsluiten