Maverick AV Solutions sluit distributieovereenkomst met Sennheiser

Maverick AV Solutions heeft een distributieovereenkomst gesloten met communicatiespecialist Sennheiser. De gespecialiseerde divisie van Tech Data maakte deze samenwerking met de producent van audio en microfoons bekend tijdens Integrated Systems Europe (ISE) 2022.

sennheiser-logo

De oplossingen van Sennheiser zijn nu dus beschikbaar in het gebied van Maverick in Europa. Ze spitsen zich toe op de stijgende marktvraag naar de beste audioprestaties voor de moderne vergaderruimte.

Aanbod voor vergaderruimten

Het aanbod van technologieën voor vergaderruimten omvat de nieuwe TeamConnect Intelligent Speaker (TC ISP) voor Microsoft Teams-ruimten en de TeamConnect Ceiling 2-microfoon (TCC2). Met deze overeenkomst wordt Sennheiser geïntroduceerd in het ICT-kanaal en vergroot het bedrijf zijn bereik van audio-oplossingen voor vergaderruimten.

“Dit is de perfecte kans voor ons om onze portfolio van Teams voor vergaderingen uit te breiden. En zo leveren we ook de beste oplossingen voor grote vergaderruimten”, zegt Simon Kitson, directeur Smart Meetings, Europa van Maverick. “Met de toevoeging van zowel de TC ISP als TCC2 aan onze oplossingen voor vergaderruimten kunnen we geavanceerdere audio- en samenwerkingstechnologie leveren. Dit maakt de weg vrij voor optimaal inclusieve vergaderingen in slimme ruimten.”

Distributiemanager EMEA Bart Stam van Sennheiser is ook blij met deze stap. “Met de toevoeging van Maverick AV als een distributiepartner aan onze bestaande verkoopkanalen kunnen we ervan op aan dat onze communicatieproducten voor bedrijven beter beschikbaar worden voor ICT-resellers en integrators. Dankzij deze samenwerking krijgen meer klanten de beschikking over de geavanceerde audiotechnologie van Sennheiser. De TC ISP- en TCC2-producten zijn intuïtief, agnostisch en hoorbaar beter, en bieden werkelijke oplossingen voor collegezalen en vergaderruimten.”

Bron: Tech Data

Mobiele versie afsluiten