Maurice de Haan Enterprise Solution Engineer Benelux bij Verkada

Maurice de Haan (31) is per 1 oktober aangesteld als Enterprise Solution Engineer Benelux bij Verkada. Hij is daarbij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ondersteunen van het partner ecosysteem alsmede het adviseren van klanten.

Verkada

Maurice_de_Haan_Verkada
Verkada is in 2016 opgericht en het snelst groeiende bedrijf ter wereld op het gebied van fysieke beveiliging. Het mag bekende namen als Siemens (Next47) en Sequoia tot zijn investeerders rekenen. Daarbij biedt Verkada een schaalbaar hybride cloud platform voor onder meer videobewaking, toegangscontrole en omgevingssensoren. Inmiddels vertrouwen meer dan 7800 organisaties wereldwijd op Verkada. Nu worden ook de eerste stappen in de Benelux markt gezet.

Uitbreiding Benelux

“Ik ben verheugd dat wij, slechts 2 jaar na de start van onze Europese tak in London, impactvol kunnen uitbreiden naar de Benelux met het aannemen van verschillende sleutelfiguren, waaronder Maurice,” zegt Edo Cannarsa, Verkada’s EMEA Director. “Zijn track record stelt ons in staat om onze ambitieuze groeiplannen in de regio voort te zetten. Met nauwe ondersteuning voor klanten en partners. Ik ben verheugd Maurice te mogen verwelkomen in het Verkada team!”

Maurice de Haan: “Verkada combineert een cloud gebaseerde beheer omgeving met opslag en intelligentie in de camera, toegangscontrole en omgevingssensoren. Dit maakt het platform zeer schaalbaar, van 1 tot 10000+ camera’s en sensoren over 1 tot honderden locaties. Alle componenten worden automatisch bijgewerkt en regelmatig van nieuwe features voorzien in combinatie met 10 jaar garantie op alle hardware voor complete ontzorging.

Partners

Samengevat biedt Verkada het gebruiksgemak wat mensen kennen van een slimme deurbel voor thuis met de schaalbaarheid en featureset voor het bedrijfsleven. Ik kijk er erg naar uit om samen met onze partners een veilige en efficiënte werkplek, winkel- en/of woonomgeving te realiseren voor organisaties in de Benelux. ”

Achtergrond Maurice

Maurice studeerde Business IT & Management aan De Haagse Hogeschool en Xiamen University (China). Direct na zijn afstuderen in 2013 is hij bij HP begonnen als technisch consultant op het gebied van dataopslag. Maurice bleek uitstekend in staat te zijn om complexe materie eenvoudig uit te leggen en met klanten en partners mee te denken over passende oplossingen. In 2015 volgde daarom de stap naar de presales organisatie waar hij verantwoordelijk was voor HP’s Converged en Hyper-Converged oplossingen.

Begin 2018 volgde de overstap naar VMware. Daar was hij binnen de Nederlandse markt verantwoordelijk  voor de Hybrid Cloud en Hyper-Converged oplossingen met een sterke focus op het verder ontwikkelen van het partner ecosysteem.

Mobiele versie afsluiten