Maunt ontvangt licentie van Huber+Suhner

Huber Suhner

De Zwitserse fabrikant van componenten en oplossingen voor IT-infrastructure Huber+Suhner heeft Maunt benoemd tot distributeur. Daarmee wordt het productportfolio van Maunt sterk uitgebreid, door een gerenommeerd merk dat al decennialang wordt ingezet in telecomnetwerken en datacenters. Huber+Suhner heeft Maunt geselecteerd vanwege de jarenlange marktervaring en technische know how.

 

Maunt-oprichter Maarten Verbunt: “We zijn heel blij met deze officiële licentie. Het is een mooie erkenning van onze focus op kwaliteit en service. Huber+Suhner heeft een fantastisch portfolio aan producten en realiseert specifieke oplossingen voor onze klanten. Ik kijk dan ook uit naar een mooie, succesvolle samenwerking!”

 

Over Huber+Suhner
Met wereldwijd bijna 5000 medewerkers, 80 distributiekanalen en 15 eigen fabrieken isHuber+Suhner een van de marktleiders in het produceren van glasvezel-, coax- en draad& kabel producten. Dit gebeurt al 150 jaar met de precisie die hoort bij een fabrikant uit Zwitserland. De producten van Huber+Suhner vind je o.a. terug binnen vaste en mobiele  telecomnetwerken, datacenters, transport, energie en defensie.

 

Over Maunt
Maunt levert design en distributie van glasvezelcomponenten, voor klanten binnen telecom en datacenters. Van advies tot aflevering garanderen wij een glashelder proces. Door slimme automatisering van onze processen hebben wij meer tijd voor klanten en hun specifieke behoeften. Het werkgebied is Benelux. Maunt is gevestigd in het Brabantse Made.

Mobiele versie afsluiten