Marlon Deekman sinds 1-1-2023 de nieuwe eigenaar van Tiptel BV / Tiptel NV.

Voormalig Managing Director Marlon Deekman heeft het stokje overgenomen van Erhard Schäfer, de oprichter en eigenaar van Tiptel GmbH. Marlon is met ingang van 2023 directeur groot aandeelhouder (dga).

Marlon Deekman TiptelMarlon is binnen Tiptel begonnen als Account Manager en was tot de jaarwisseling actief als Managing Director. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor Telecombinatie, KPN en Telfort.

Sinds 1993 Telefoniespecialist

Tiptel BV is opgericht in 1993 en nog iedere dag in beweging. Het bedrijf biedt oplossingen voor communicatie in kantoor-, zorg- en productieomgevingen in de Benelux. Naast de eigen productlijn van Tiptel telefoon en Dect systemen voert het nog de volgende merken: 2N, Argus, Doro, Ergophone, Gigaset, Htek, Jabra, Sangoma, Spectralink, Yealink en Yeastar.

Testapparatuur

Naast de communicatieoplossingen is Tiptel de afgelopen jaren zeer succesvol geworden met Argus testapparatuur voor het telecom netwerk.

Voortzetten

Marlon kijkt er naar uit om zijn ervaring en kennis in de telecom verder in te zetten en met de ervaren medewerkers Tiptel naar iets moois uit te bouwen.

Marlon: “Ik ben vereerd en trots de nieuwe eigenaar van Tiptel te zijn. De afgelopen jaren is door het bestaande personeel en onze channelpartners een goede en gezonde basis neergelegd om verder te groeien. Onze partners weten dat we een betrouwbare leverancier zijn waar betrokken mensen altijd voor de klanten klaar staan.

Op een lijn

Voor Marlon is de overname van de aandelen Tiptel meer dan alleen een transactie. Zoals gezegd wil hij samen met de medewerkers het bedrijf laten groeien. Het portfolio zal worden uitgebreid, maar wat gehandhaafd blijft is de goede samenwerking met de resellers. “Zonder hen zou ik deze stap ook niet hebben genomen,” zegt Marlon en vervolgt, “En zonder de steun van de collega’s was dit evenmin mogelijk geweest. We zitten duidelijk op een lijn en zullen daarom succesvol zijn.”

 

Tiptel is gevestigd in Zeewolde en Zaventem, meer informatie op www.tiptel.nl

Mobiele versie afsluiten