Mark van ProLion in CloudCup: ‘Oostenrijk gaat verrassen!’

Voorspellingen van CloudCup-deelnemers #8

Op het EK speelt Nederland vanavond in de Johan Cruijff ArenA tegen Oostenrijk. Een spannende wedstrijd voor Mark Slagmolen, country manager Benelux bij het Oostenrijkse bedrijf ProLion. Mark is fanatiek deelnemer van de ITchannelPRO CloudCup en zijn twee favorieten zijn Nederland en … Oostenrijk.

Beide landen zijn het toernooi uitstekend begonnen. Oostenrijk won afgelopen zaterdag met 3-1 van Noord-Macedonië en Nederland won dankzij de vliegende Denzel Dumfries met 3-2 van Oekraïne. Voor Mark heeft de wedstrijd van vanavond een extra lading. Maar hoewel Mark hoge verwachtingen heeft van de Oostenrijkers, noemt hij Nederland toch als topfavoriet dit EK. Om de simpele reden ‘dat we eindelijk weer eens meedoen!’

Denemarken – België

Over extra lading gesproken: om 18.00 uur trappen Denemarken en België in Kopenhagen af voor hun tweede poulewedstrijd. Een wedstrijd die in het teken staat van Christian Eriksen, de Deense spelmaker die plots onwel werd in de eerste poulewedstrijd. Hoewel het naar omstandigheden goed met hem gaat, wordt in de tiende minuut van deze wedstrijd het spel stilgelegd voor een minuut applaus voor de ongelukkige Deen. Denemarken hoopt tijdens deze wedstrijd alle schroom van zich af te gooien en terug te komen van de 0-1 nederlaag tegen Finland. Dat wordt nog een flink karwei tegen de Belgen, die ijzersterk begonnen met de 3-0 overwinning op Rusland. Dat deden ze nog zonder sterspeler Kevin de Bruyne, de favoriete speler van Mark. “De Bruyne is gewoon een klasse speler.”

“De Bruyne is gewoon een klasse speler”

De wedstrijden van vanavond kijkt Mark ‘gewoon’ thuis met familie en vrienden. Hij kijkt enorm uit naar het vervolg van het toernooi: “Ik ben gewoon heel blij dat het allemaal doorgaat en hoop dat veel mensen het mee mogen vieren met familie en vrienden en uiteraard dat er veel voorspellingen komen via de CloudCup!”

Info: cloudcup.nl


Lees ook de CloudCup voorspellingen Jordy (IGEL) en Jos (ITchannelPro)

Mobiele versie afsluiten