Mark Roubos Territory Manager Kepler Vision Technologies

Mark Roubos is vanaf 1 juni gestart bij Kepler Vision Technologies. Mark is hierbij verantwoordelijk voor de Nederlandstalige regio als Territory Manager en zal zich gaan focussen op het partnerkanaal en de eindgebruikerstrajecten.

Mark Roubos Kepler VisionMark is in 2016 zijn carrière gestart bij Jabra als Channel Manager voor de system integrators en telco’s in Nederland. Samen met het team hebben zij ongelofelijke successen kunnen behalen en de adoptie van het gebruik van headsets een grote boost kunnen geven.

In 2021 heeft Mark de overstap gemaakt vanuit de telecommunicatie markt naar de cybersecurity business. Mark is gestart als Territory Channel Manager voor Nederland en later ook voor de Nordics. Hier heeft Mark het partner en distributiekanaal opnieuw opgezet en meer focus gelegd op het positioneren van meerlaagse cybersecurity oplossingen.

Het Nederlandse bedrijf Kepler Vision Technologies ontwikkelt artificiële intelligentie (AI) software voor in de zorg. Kepler Night Nurse detecteert incidenten via beeld in zorginstellingen en ziekenhuizen wereldwijd. De software merkt niet alleen op wanneer cliënten vallen, maar ook wanneer mensen met dementie afdwalen van hun locatie. Daarnaast herkent het systeem ongewenste handelingen of gedrag waaronder agressie.

“Samen met het team wil ik de organisatie naar een nieuw niveau brengen. Door partnerships op te zetten met toonaangevende organisaties willen wij de markt verder betreden en zorgen dat we de doelstelling: Het waken over 1 miljoen clienten voor 2030! Kunnen gaan realiseren”

Mobiele versie afsluiten