Marco Sprenkels over Netmore op MWC 2024

Marco Sprenkels is verantwoordelijk voor de Benelux-markt van Netmore, een Zweeds bedrijf dat IoT-diensten aanbiedt en zich vooral richt op de sectoren nutsbedrijven, vastgoed en logistiek. Netmore neemt voor het tweede jaar deel aan MWC en kiest er bewust voor deel uit te maken van het NL Paviljoen.

Marco SprenkelsNetmore streeft naar het mogelijk maken van een veerkrachtigere en duurzamere samenleving. Binnen de drie kern sectoren streven zij ernaar een transitie-enabler te zijn. “Netmore is Europees marktleider met haar LoRaWAN netwerk en beschikt over veel IoT kennis, waarmee de digitalisering en transitie in die drie sectoren aanzienlijk kunnen worden versneld,”” legt Marco uit. “

Netmore is aanwezig op MWC Barcelona om gesprekken te voeren met de bezoekende en deelnemende bedrijven. “We zijn een jong bedrijf en nog geen grote bekende buiten IoT wereld en dat is dan ook een van de voornaamste redenen om naar MWC te gaan,” vertelt Marco. “Onze resultaten en plannen delen met prospects, consultants en partijen om mee samen te werken, daar gaat het ons vooral om dit jaar. ”

Voor die doelen is het belangrijk goed zichtbaar te zijn en deelname aan het NL Paviljoen versterkt dit. “Binnen het NL Paviljoen is het eenvoudig om contacten even te introduceren bij andere deelnemers. Zo versterken we elkaar.”

Verder wijst Marco op de meerwaarde van de community: “De bedrijven op het NL paviljoen vormen een interessante groep. Met een aantal daarvan hadden we al contact en met anderen hebben we vorig jaar de banden aangehaald. Dat is iets waar allemaal van profiteren.

Zo organiseren we net  als vorig jaar met onder andere Semtech en Multitech een LoRaWAN community event dat alle global IoT spelers weer naar het NL paviljoen zal trekken. Daarover volgt later nog meer informatie.”

Volgens Marco zal Netmore waarschijnlijk MWC 2024 en het NL Paviljoen ook gebruiken om enkele nieuwe deals bekend te maken. Details kan hij nog niet delen, wel dat het nog een reden is naar MCW te komen.

Wil je deelnemen aan de delegatie incl. een toegangskaart tot MWC en de netwerkavonden op zondag- en maandagavond dan kun je deze verkrijgen via anke@ecosystemservices.nlOok voor sponsoropties of deelname opties kan Anke je meer vertellen of je kan informatie vinden op www.nlmwc.com / NL MWC Barcelona

Aanmelden voor de NL Community Night @MWC24 – maandag 26 januari kan hier – https://bit.ly/47W7biL ..

Mobiele versie afsluiten