Marc Verhoeven blikt terug op CloudExpo 2022

Een maand geleden vond in Houten CloudExpo 2022 plaats. In twee eerdere artikelen (hier en hier) heeft ITchannelPRO exposanten aan het woord gelaten. Met de reactie van Marc Verhoeven van organisator Arrow Electonic sluiten we deze reeks af.

cloudexpoWe hebben de Cloud Expo georganiseerd met het idee, om het anders te doen. Dus ruimere stands, een open karakter zodat iedere exposant het maximale eruit zou kunnen halen. Daarnaast hebben we veel in branding gestopt, buiten het event-gebouw en ook bij binnenkomst. Zodat bezoekers de nieuwe beurs gelijk als een “warm” welkom ervoeren.

Een nieuwe beurs, een nieuw bezoekersprofiel en voor ons veel nieuwe exposanten. Dat was spannend maar tegelijkertijd wisten we waar we aan begonnen en hoe we het graag wilden laten uipakken, en dat lijkt gelukt.

Een vliegende start, al die vrolijke gezichten, exposanten die meer dan tevreden waren over het type bezoekers. Presentatie zalen die goed bezocht werden en natuurlijk de netwerkborrel op de eerste dag. Ruim 400 zakken friet zijn er daar uitgereikt.

Op dit moment zijn we druk bezig met de uitwerking van de evaluatie. Wat kan er beter, wat willen we houden en hoe blijven we verrassen. Volgend jaar is de beurs op 6 & 7 december in de Expo Houten. CloudExpo met misschien wel een gave extra toevoeging!

Mobiele versie afsluiten