Maarten Bovée Managing Director België bij Infinigate

Infinigate, de value-add distributeur van cybersecurity, veilige netwerken en beveiligde cloud, benoemt Maarten Bovée tot Managing Director van Infinigate België.

Maarten_Bovee_BE_MDMaarten brengt het voordeel van uitgebreide channel ervaring bij Ingram Micro en meer recent en meer recentelijk bij ConXioN als Platform Director, waar hij de strategische ontwikkeling voor cloud oplossingen. Hij is een ervaren teamleider met een bewezen staat van dienst in het bedenken en implementeren van verkoop- en marketingstrategieën die bedrijfsontwikkeling bevorderen, zal hij zich richten op het maximaliseren van het potentieel als gevolg van de integratie van meerdere teams, na de overname van Nuvias door Infinigate in 2022.

“De Belgische IT-markt, niet zoals vele andere, is getuige van een piek in de vraag naar cyberbeveiliging en dankzij ons specialisme zijn wij ideaal geplaatst om op die vraag in te spelen en onze partners te helpen om in te spelen op de vraag naar cyberbeveiliging. En onze partners te helpen de groeikansen te benutten”, zegt Maarten. “Ik zie ernaar uit om onze aanwezigheid op de markt uit te bouwen, nauw samen te werken met onze bestaande vendor- en partnerteams en nieuwe spelers op het gebied van cyberbeveiliging in ons portfolio te verwelkomen. Ik geloof in het opbouwen van vertrouwen als de basis van onze samenwerking, zowel intern als intern en extern, en in het focussen op de basisprincipes van channel excellence: beschikbaarheid, respons en nauwkeurigheid.”

Het belang van cyberbeveiliging is onlangs bekrachtigd door de Belgische regering door middel van investeringen en wetgeving gericht op het versnellen van de adoptie van preventieve maatregelen door bedrijven te versnellen. Dit benadrukt de kritieke rol die cyberbeveiliging speelt in onze steeds meer gedigitaliseerde samenleving.

Thomas Hagelid, RVP Benelux en Nordics bij Infinigate, licht toe: “We verwelkomen Maarten bij Infinigate op wat een zeer gunstig moment is om de vruchten te plukken van ons uitgebreide team; hij zal ons helpen om de beste cyberbeveiligingsdistributeur in België te worden, dankzij zijn leiderschapsvaardigheden. Maarten is gevestigd in Zaventem, België, en is ook een gepassioneerd technologie podcaster en boeiende verhalenverteller. Hij is de oprichter van de “Belgian Podcast Awards” en heeft een grote invloed gehad op de podcastindustrie en heeft het B2B podcastdomein verrijkt.

Mobiele versie afsluiten