Maak kennis met VoiceAI Connect Cloud voor contact centers  

Maak kennis met VoiceAI Connect Cloud voor contact centersMicrosoft Dynamics 365 Customer Service is een digitaal contact center platform dat bedrijven in staat stelt om levenslange klantrelaties op te bouwen met behulp van virtual agents, kennisportals en AI-gestuurde selfservice en productiviteitstools. De ingebouwde tools helpen bedrijven om hun dienstverlening te optimaliseren en de complexiteit van hun contact center weg te nemen met één enkel platform.

AudioCodes VoiceAI Connect Cloud voor Microsoft Dynamics 365 is een selfservice SaaS-aanbod dat organisaties die gebruikmaken van Dynamics 365 Customer Service in staat stelt om snel en eenvoudig verbinding te maken met externe spraaknetwerken en platformen. Met slechts een paar klikken en zonder benodigde technische expertise, kunnen organisaties binnen enkele minuten spraakcommunicatie toevoegen aan hun omni-channel contact center.

Zoals de afbeelding laat zien, maakt VoiceAI Connect Cloud het mogelijk om bestaande telefoonnummers en huidige carrier contracten te behouden en soepel van een legacy omgeving naar een modern contact center in de cloud te migreren. Daarnaast zorgt de integratie met spraak en telefonie ervoor dat bedrijven hun contact center met de nieuwste VoiceAI- toepassingen kunnen automatiseren voor een nog betere klantervaring. Denk hierbij aan het inzetten van spraakgestuurde keuzemenu’s, voicebots en agent assist bots. Samen resulteert dit in uitzonderlijke klanttevredenheid, lagere wachttijden een aanzienlijke daling van de kosten.

Onder de motorkap wordt de dienst aangedreven door AudioCodes’ Microsoft-gecertificeerde SBC’s die uitgebreide schaalbaarheid en betrouwbaarheid bieden. VoiceAI Connect Cloud is wereldwijd beschikbaar.

 

Bezoek de AudioCodes website voor meer informatie of neem contact op met het AudioCodes Benelux team: E: BeneluxSales@audiocodes.com ; Tel. +31 36 546 12 17.

Mobiele versie afsluiten