LuteijnMedia organiseert tweede Jaarcongres op 14 november

Jaarprogramma Circulaire-IT in 2024 van start met DEI

LuteijnMedia lanceert in januari 2024 het jaarprogramma Circulaire-IT waarin we samen met het Digital Ecosystems Institute (DEI) gaan bouwen aan een ecosysteem over circulaire vraagstukken. Daarnaast organiseren we op 14 november 2023 voor de tweede keer het Jaarcongres Circulaire-IT.

Jaarprogramma Circulaire-IT

Circulaire-IT Jaarcongres 23 banner vierkant-400In het jaarprogramma Circulaire-IT gaan we samen met DEI bouwen aan een ecosysteem voor de toekomst om vraagstukken rond circulaire IT beter, sneller en duurzamer te kunnen oplossen. DEI is opgericht in samenwerking met Nyenrode Business University. Het jaarprogramma is bedoeld voor professionals die binnen bedrijven en overheden verantwoordelijk zijn voor circulaire IT maar ook brancheverenigingen, consultancy- en accountancy bureaus en vertegenwoordigers van fabrikanten, leveranciers, distributeurs en resellers in de ICT-branche. Het programma bestaat uit zes ecosysteem werkgroepsessies. Vier online minor classes, drie circulaire-IT netwerkbijeenkomsten, een jaarcongres en verschillende bedrijfsbezoeken aan leveranciers actief in circulaire IT.

Jaarcongres Circulaire-IT 2023

Op 14 november organiseren we het Jaarcongres Circulaire-IT voor de tweede keer op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Het eendaagse congres is voor iedereen die actief is in de markt voor circulaire ICT met een overduidelijk internationaal karakter, grensoverschrijdende consolidatie en supply chains. De voertaal is daarom Engels, met sprekers uit heel Europa:

Circulaire-IT Community

LuteijnMedia is in 2022 gestart met de Circulaire-IT Community voor IT-professionals op het gebied van circulaire IT in het IT-kanaal, zakelijke eindgebruikers en overheden. Deelname biedt informatie, een netwerk en kansen om de omzet uit circulaire IT te laten groeien of de circulariteit van ICT-middelen als organisatie vorm te geven. Tijdens netwerkbijeenkomsten ontmoet je anderen in het ecosysteem, word je bijgepraat over de kansen en bedreigingen op het gebied van circulaire IT en de ontwikkeling van wet- en regelgeving.

 

(dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine 2023-05)

Mobiele versie afsluiten