LogSentinel distributie samenwerking met The Launch Distribution BV

logsentinelLogSentinel, de innovatieve next-gen SIEM-provider, en The Launch Distribution BV, een snelgroeiende value-added distributeur van informatiebeveiliging, gegevensbeheer en producten met hoge beschikbaarheid, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Doel is de positie van kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux verbeteren op het gebied van informatiebeveiliging en voldoen aan de regelgeving.

Alles-in-één

Met een SIEM-systeem in hun portfolio biedt The Launch Distribution BV haar klanten een alles-in-één beveiligingsoplossing die voldoet aan de behoeften van elke organisatie. Ongeacht de grootte, branche of complexiteit. Ze versterken hun aanbod nog verder door te kiezen voor LogSentinel SIEM – een geavanceerd SIEM-systeem (Security Information and Event Management) van de volgende generatie dat eenvoud, voorspelbaarheid en innovatie biedt.

“De Benelux behoort al tot de snelst groeiende zakenwijken van Europa, dus we hebben een sterke focus op uitbreiding in de regio. Wij geloven dat er geen betere manier is om dit doel te bereiken dan samen te werken met een lokale distributeur met bewezen expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Daarom zijn we verheugd om The Launch Distribution BV aan boord te brengen als distributeur met toegevoegde waarde van ons vlaggenschipproduct – LogSentinel SIEM, ”aldus Bozhidar Bozhanov, CEO van LogSentinel. “De samenwerking tussen de innovatieve technologie van LogSentinel en de deskundige diensten van The Launch Distribution BV creëert een win-winsituatie voor beide bedrijven en zou het voor ons gemakkelijker maken om te concentreren op het uitbreiden van de mogelijkheden van LogSentinel SIEM.”

Hogere kans en kosten

Tegenwoordig worden cyberaanvallen steeds gecompliceerder en gebruikelijker. De kans van een inbreuk wordt steeds groter, de kosten steeds hoger. Deze bedreigingsomgeving plaatst cyberbeveiliging voorop in het bedrijfsplan van elke organisatie, ongeacht de branche en de omvang. Daarom biedt LogSentinel een SIEM-oplossing waarvan voorheen werd gedacht dat deze alleen geschikt was voor grote ondernemingen, aan klanten die het zich niet hadden kunnen veroorloven en daardoor kwetsbaar zijn geworden.

“We zijn er trots om het eerste SIEM-systeem te zijn in het beveiligingsportfolio van Launch Distribution BV, een topdistributeur die bekend staat om zijn professionaliteit en succes bij het leveren van uitstekende oplossingen aan zijn eindklanten. Ik denk dat de bedrijfswaarden van The Launch Distribution BV goed bij ons passen, aangezien we allebei gericht zijn op het helpen van het MKB bij hun beveiligingsinspanningen. Wij, bij LogSentinel, zijn van mening dat ons gezamenlijke werk zal resulteren in tal van succesvolle projecten en tevreden en beveiligde klanten”, aldus Bozhidar Bozhanov.

Mobiele versie afsluiten