Lex Fabistas nieuwe CEO van ‘DSD Europe – part of Enreach’

Per 1 maart is Lex Fabistas benoemd als CEO van ‘DSD Europe’. Thijs van de Moosdijk neemt na 15 jaar afscheid van DSD en draagt het stokje daarmee over aan Lex, voormalig-directeur van CloudLand. De afgelopen periode is CloudLand al geïntegreerd in DSD. Lex kijkt er naar uit om met veel energie en zijn expertise DSD naar een nieuwe fase te leiden.

Lex-Fabistas-Cloudland-ps_XT4B0110.jpg“DSD Europe is een distributeur die MSP’s en IT-dienstverleners in de Europese markt voorziet van diverse software en cloud services,” zo omschrijft Lex de organisatie. “Wij leveren niet enkel IT-oplossingen, maar zijn de toegewijde partner van onze klanten. Met ons gebruiksvriendelijke platform en team van sales- en supportspecialisten ontzorgen en helpen wij onze partners in alle fases van de customer lifecycle.”

Persoonlijk contact, korte lijnen en snel handelen

“Bij DSD staat er dagelijks een team van zo’n 40 man klaar om de DSD-partner de gewenste ondersteuning te bieden. “We hebben een waanzinnig enthousiast team dat onze partners bij ieder vraagstuk wil helpen. DSD staat dan ook voor persoonlijk contact, korte lijnen en snel handelen, om samen de groei en het succes van de DSD-partners te bevorderen.”

Ook over de toekomst heeft Lex een duidelijke visie: “We hebben een mooi en ruim klantenbestand, dus een solide basis. De komende jaren willen we flink doorgroeien. Niet alleen in het aantal partners maar ook qua cross- en up-sell liggen er nog genoeg kansen om samen met onze partners te groeien.”

In de softwaredistributie-markt is de afgelopen 10 tot 15 jaar veel veranderd. Zij het in andere vormen, softwaredistributie is nog steeds van grote waarde voor het kanaal. DSD heeft zich mee ontwikkeld en blijft ook continu inspelen op de wensen en behoeften uit de markt. “We werken nauw samen met toonaangevende softwaremerken en experts, om onze partners te kunnen voorzien van kennis en informatie over de laatste trends, oplossingen en uitdagingen.”

Mobiele versie afsluiten