Lenovo Data Center Group brengt op cloud-gebaseerde zakelijke flexibiliteitsoplossingen uit voor het nieuwe, slimmere normaal

hyperconverged

Lenovo Data Center Group (DCG) komt met een reeks nieuwe en bijgewerkte hyperconverged infrastructuuroplossingen (HCI) en Lenovo Cloud Services om klanten in staat te stellen gelijke tred te houden met veranderende zakelijke behoeften.

Nu werken op afstand het nieuwe, en slimmere, normaal wordt, moeten bedrijven hun hybride cloudstrategie aanpassen en hun datacenterinfrastructuur moderniseren. Lenovo pakt dit aan door een ongeëvenaard, open platform van hyperconverged infrastructuuroplossingen te leveren in samenwerking met Nutanix, Microsoft en VMWare, en breidt de mogelijkheden voor software-gedefinieerd systeembeheer uit met Lenovo X-Clarity.

HCI voor het nieuwere, slimmere normaal

Hyperconverged infrastructuuroplossingen zijn bij uitstek geschikt om een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) te bieden en ondersteunen de behoefte voor mensen om op afstand te werken in vele industrieën, zoals onderwijs en gezondheidszorg. Lenovo richt zich op kant-en-klare HCI-oplossingen in samenwerking met toonaangevende leveranciers van hybride cloudsoftware, waarmee klanten een volledige edge-to-cloud-omgeving kunnen implementeren en beheren met eenvoudiger updates, eenvoudiger schaalbaarheid en een op consumptie gebaseerd leveringsmodel.

Highlights

Bereik nieuwe prestatieniveaus en efficiëntie voor end user computing met ThinkAgile HX, mogelijk gemaakt door AMD EPYC processors en Nutanix; vereenvoudig de Edge-to-Cloud schaalbaarheid met Lenovo ThinkAgile MX en Microsoft Azure Stack; verbeter de flexibiliteit van onmisbare applicaties met Lenovo ThinkAgile VX en VMware; Lenovo XClarity is de beheerconsole voor Lenovo ThinkAgile HCI-oplossingen en biedt automatische detectie en activabeheer, beleidsgebaseerde firmware-updates voor hardware en software en is de integratie-interface voor toonaangevende ISV-beheertools, waaronder vLCM.
In samenwerking met Diamanti, is er de introductie van de Diamanti SR630 -oplossing, aangedreven door Lenovo’s ThinkSystem-servers. Diamanti is gespecialiseerd in het mogelijk maken van snelle Kubernetes-implementaties en stelt organisaties in staat om gecontaineriseerde applicaties in hybride cloud-omgevingen uit te voeren.

Hermen van Dalen

“De strategie van het nieuwe, slimmere normaal is het moderniseren van het datacenter en het wegnemen van de langdurige digitale barrières waar veel organisaties tegenwoordig mee worstelen,” zegt Hermen van Dalen, Manager Channel and Alliances, Lenovo Data Center Group. “We bieden een breed scala aan flexibele en voorgeconfigureerde edge-to-hybrid cloudoplossingen waarmee klanten de flexibiliteit, schaalbaarheid en economische voordelen van de cloud kunnen benutten. Om bij deze overgang te helpen, kunnen klanten vrijblijvend gebruikmaken van onze ontwerpateliers met onze deskundige ingenieurs voor oplossingen.”
Om bedrijfsleiders te begeleiden bij hun cloudstrategie- en uitvoering, koppelen door Lenovo gefinancierde workshops klanten aan de Principal Consultants van Lenovo om de vele opties op meerdere cloudplatforms te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het Lenovo Professional Services-team ontwerpt de juiste mix van hybride cloudoplossingen voor ultieme zakelijke flexibiliteit. Door samen te werken met Nutanix, Microsoft, VMware en vele anderen, krijgen klanten toegang tot de beste selectie vooraf geteste en geconfigureerde cloudinfrastructuuroplossingen.

Voor meer informatie over de datacenterbenadering van Lenovo, bezoek https://www.lenovo.com/nl/nl/data-center/

Mobiele versie afsluiten