Lenovo breidt ThinkBook-portfolio uit

Lenovo heeft zijn breedste ThinkBook-portfolio tot nu toe geannonceerd: zes nieuwe modellen die moderne ontwerpfilosofie met functies combineren, waardoor je overal kunt werken.

lenovo thinkbook

De nieuwe laptops hebben een opvallende nieuwe look met een stijlvolle tweekleurige cover en ultradunne beeldschermranden voor een meeslepende kijkervaring. ThinkBook 15 Gen 2 i levert uitstekende snelheid en productiviteit met 11e generatie Intel Core processors met Intel Iris Xe graphics, Thunderbolt 4 en flexibele opslagopties. De nieuwe laptop is als een van de eerste computers in zijn soort verkrijgbaar met optionele geïntegreerde draadloze oordopjes.

ThinkBook 13s Gen 2 i met optioneel QHD-scherm levert compromisloze mobiele prestaties met het Intel Evo-platform. ThinkBook 14s Yoga i, de eerste 2-in-1 ThinkBook, maakt het met zijn veelzijdige vormfactor gemakkelijk om elke ruimte om te toveren tot werkruimte.

Lenovo introduceert ook de ThinkVision T27hv-20 USB-C Hub-monitor aan met het innovatieve Lenovo Display Control Center,ThinkColor. Het 27-inch scherm is voorzien van een 1080p IR/RGB-webcam, ruisonderdrukkende microfoons en geïntegreerde luidsprekers zodat je gemakkelijk kunt vergaderen. Dit wordt nog beter met Smart Guard die het scherm vervaagt op het moment dat je wegkijkt,
weggaat of wanneer je merkt dat iemand over je schouder gluurt. Smart Energy schakelt het scherm uit wanneer je niet meer aan je bureau zit, zodat stroom wordt bespaard en gegevens worden beschermd.

Meer informatie: www.lenovo.com/think/

Mobiele versie afsluiten