Legian neemt strategisch belang in PUUR-IT

legian-neemt-strategisch-belang-in-puur-it

Legian Consultancy & Network Services neemt een strategisch belang in PUUR-IT, een Neutrale Netwerkoperator. Legian wil haar huidige activiteiten op het gebied van Netwerkinfrastructuren verder verbreden. Samen kunnen we de bestaande en nieuwe klanten van PUUR-IT (veelal ISP’s en Telecom operators buiten Nederland) voorzien van een dynamisch netwerk.  Dit netwerk is van hoge kwaliteit én heeft dankzij een geautomatiseerd provisioning systeem een hoge mate van efficiency, effectiviteit en gebruiksgemak.

Mede dankzij een uitgekiende oplossing in de automatisering van haar Netwerkoperations heeft PUUR-IT haar dienstverlening naar een hoog niveau gebracht. Doorgroeien is de logische volgende stap. Legian en PUUR-IT sluiten naadloos op elkaar aan, niet alleen wat betreft dienstverlening, maar ook qua kernwaarden en cultuur. Beide bedrijven zijn financieel gezond en krijgen veel lof van zowel klanten als medewerkers.

Samenwerken om te groeien

“Samenwerken is een must in deze markt,” vertelt Jeffrey Stokje, directeur van PUUR-IT. “Als kleinere partij kun je alleen overleven met een partner die diepgaande netwerkkennis heeft en waar je je prettig bij voelt. Die partner hebben we in Legian gevonden. We zetten deze stap zodat we de onstuimige groei van onze dienstverlening kunnen opvangen en de hoge kwaliteit die klanten van ons gewend zijn, kunnen blijven leveren. Zo maken we PUUR-IT klaar voor de toekomst.”

“Hoewel we in grootte verschillen, gaan we als gelijkwaardige partners verder,” aldus Marcel Paardekooper, directeur van Legian. “PUUR-IT heeft specialisten in dienst en wij hebben specialisten in dienst. Mensen die heel goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van netwerkinfrastructuren. Wij helpen hen met extra kennis en ervaring, zij helpen ons onze verdere groei vorm te geven en mogelijk te maken.” Paardekooper legt uit dat PUUR-IT daarnaast ook dezelfde bedrijfscultuur en visie op werkgeverschap heeft. De leiding over PUUR-IT wordt uitgebreid met een CTO van Legian. De vestiging van PUUR-IT in Amersfoort blijft bestaan.

Mobiele versie afsluiten