Krijg antwoorden van ChatGPT via je telefoon!

audiocodesAudioCodes Voice AI Connect biedt bedrijven de mogelijkheid om telefonie te verbinden aan ChatGPT, waardoor medewerkers handsfree vragen kunnen stellen aan ChatGPT, vergelijkbaar met Siri of Alexa. Het is de perfecte oplossing voor drukbezette teams die snel antwoorden nodig hebben en tegelijkertijd hun handen vrij willen houden.

Zie het filmpje vanuit het AudioCodes hoofdkantoor in Tel Aviv om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Achtergrond: Voice AI Connect van AudioCodes is hetzelfde platform dat bij vooruitstrevende bedrijven wordt gebruikt om chatbots een stem te geven. Het integreert telefonie met verschillende botframeworks, zoals die van Microsoft, Amazon en Google. Hierdoor kunnen nieuwe spraaktoepassingen worden geactiveerd, zoals het inzetten van voicebots voor een 24/7 klantenservice of geautomatiseerde agent assistenten die advies geven tijdens een klantgesprek. Dit verkort de inwerktijd van nieuwe klantenservice-medewerkers en maakt het tevens mogelijk om complexe vraagstukken sneller aan de telefoon op te lossen, wat uiteraard tot meer tevreden klanten leidt.

Succesverhalen Voice AI Connect: AudioCodes kent al vele succesverhalen met Voice AI, zoals Tobi, de chatbot van Vodafone, die nu dankzij Voice AI Connect al met klanten in verschillende landen kan praten. Ook voor de Rabobank hebben zij spraakintegratie mogelijk gemaakt in combinatie met het Power Virtual Agent platform van Microsoft. Hierdoor kunnen klanten van de Rabobank nu profiteren van conversational banking en nog beter op afstand worden geholpen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Voice AI en ben je benieuwd hoe je ChatGPT,  je eigen chatbot of die van je klanten een levensechte stem kan geven? Neem vandaag nog contact op met het AudioCodes Benelux team.

 

 

Mobiele versie afsluiten