KPN Partner Network Release 2023

Deze week organiseert KPN Partner Network Release 2023

Maandag 3, dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 april komen er 180 partners per dag voor alweer de 10 editie van Release.

KPN Partner Network Release 2023-400Het betreft een serie van live events voor de partners waarbij ze zowel commercieel als technisch de verdieping met elkaar opzoeken. Informeren, inspireren en enthousiasmeren staan centraal en het gaat uiteraard om actuele producten en diensten die binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn. Afgelopen vrijdag was de dry run voor ruim 150 collega’s en dat was zeer geslaagd, aldus Camiel Janssen, directeur KPN Partner Network.

De events vinden plaats op de benedenverdieping van het hoofdkantoor van KPN Network in Ede.  Deze keer is er een zwembad gebouwd met daaromheen tribunes met geschikt voor 180 personen. Een wat ouder idee van voor covid dat we toen helaas niet konden gebruiken, aldus Koen van Lieshout.

Extra Veilig internet EVI is een van de centrale onderwerpen. En daar komt nu Extra Veilig internet bij op Mobiel.
De line-up van de fabrikanten waarmee KPN Partner Network samenwerkt is indrukwekkend: Fortinet, Cisco, Censornet, Microsoft, With Secure en Acronis. Alle tooling kan ingezet worden vanuit het platform IRMA. En als je in het instellingenoerwoud van Microsoft de weg kwijtraakt is er ook ondersteuning om de Microsoft Secure Score omhoog te krijgen.

Het KPN Transformatie programma van Reseller naar MSP, helpt partners in ruim een jaar te veranderen naar een MSP-organisatie. Het betreft een live en online trainingsprogramma van 14 maanden samen met een extern bureau. De kosten zijn voor de partner, maar het programma wordt zwaar gesubsidieerd door KPN Partner Network.

Mogelijk zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar deze week.   Alle presentaties worden opgenomen en kunnen afzonderlijk per onderwerp nagekeken worden in de KPN Partner Network Academy.

Mobiele versie afsluiten