Konftel maakt een platform-onafhankelijke vergaderruimte mogelijk

Konftel. Huddle room.

Zeer regelmatig komen er nieuwe producten op de markt. Business-as-usual zult u zeggen, maar dat is deze keer anders. Bij Exertis is de nieuwe collaboration oplossing van Konftel bijzonder enthousiast ontvangen.

Dit nieuwe videosysteem is in het begin van de zomer uitgekomen en het apparaat is goed ontvangen in de markt. Zeker in deze tijden is er direct veel vraag naar deze alles-in-één oplossing: De CC200 is een camera met geïntegreerde Android besturingssysteem. Met de Konftel CC200 kan een huddle room geschikt worden gemaakt voor videoconferenties. Er is alleen een scherm met speakers nodig om samen met de CC200 direct online meetingen te kunnen voeren, op ieder gewenst platform. Het apparaat heeft een strak design en is onopvallend aanwezig in de ruimte.

Een betrouwbare en veilige oplossing voor ieder communicatieplatform

Door de Android besturing is iedere app direct te benaderen. De gebruiker kan makkelijk wisselen van Teams naar Zoom, Lifesize of welke app dan ook. De oplossing minimaliseert het risico op onderbreking van de service en de ingebouwde beveiliging voldoet aan de eisen van de grootste bedrijven. Dit gestroomlijnde product is daarnaast erg intuïtief in gebruik. Zeker in combinatie met een touch screen maakt de Konftel CC200 iedere videoconferencing meeting erg gebruikersvriendelijk.

4K camera en 4 ingebouwde microfoons met OmniSound®-technologie

De Konftel CC200 heeft alle kwaliteiten die nodig zijn voor een productieve videoconferentie: 4K-camera met videoresolutie van 1080p @ 30, vier ingebouwde microfoons en geluidsoptimalisatie via de OmniSound®-technologie van Konftel. Indien gewenst kan de audiocapaciteit uitgebreid worden door een speakerphone aan te sluiten via USB of Bluetooth.

Touch en Talk bundel ontzorgt

Exertis heeft de proef op de som genomen en de CC200 getest met een Promethean 65”touchscreen. Bij het binnenlopen van de ruimte was het voor iedereen mogelijk om binnen enkele tikken op het scherm een goed en duidelijk videogesprek te voeren. Deze touch and talk bundel zorgt ervoor dat mensen snel met elkaar in contact kunnen komen via een kwalitatief goede videoverbinding. Het hebben van een dergelijke oplossing is tegenwoordig praktische een must  nu er steeds vaker hybride meetingen worden gehouden, waarbij een deel van de deelnemers op kantoor zit en een aantal collega’s elders aan het werk is.

 

Mobiele versie afsluiten