Koen Klaassen als Partner Manager Local IT Heroes

Sinds een kleine maand heeft het collectief Local IT Heroes (www.localitheroes.com)  haar gelederen versterkt met de aanstelling van Koen Klaassen als Partner Manager.

Koen is een professional op het gebied van sales, recruitment en HR en heeft praktische ervaring als coach en ondernemer, voornamelijk binnen I(C)T-organisaties.

In zijn rol als Partner Manager zal Koen met name verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van het partnerbestand, de onboarding van nieuwe partners en het scherpstellen en verder ontwikkelen van de Local IT Heroes formule.

Koen zegt over zijn aanstelling het volgende: “Local IT Heroes is een veelbelovend initiatief van meerdere Nederlandse IT-bedrijven die de krachten hebben gebundeld om klanten beter te bedienen.

Met landelijke dekking en de voordelen van een groter collectief, maar met regionale kennis en met behoud van de eigen identiteit.

Met mijn kennis en ervaring kan ik bijdragen aan het succes van deze formule en verwacht ik dat we het aankomende jaar mooie stappen kunnen zetten om de waarde van dit collectief voor alle partners zo optimaal mogelijk te maken.”

Mobiele versie afsluiten