Kieskeurig.nl en Smart Living Society gaan samen

Kieskeurig.nl en Smart Living Society gaan samen voor nog meer onafhankelijke informatie & betrouwbaarheid. Kevin van Oosteren Director Business Development & Compare bij Reshift en Rob Wierenga Voorzitter Smart Living society slaan de handen ineen.

Smart Living SocietyKieskeurig.nl onderdeel van Reshift, is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

“We zien het belang van Smart Home dagelijks op ons platform en in media-uitingen terugkomen. Gezamenlijk kunnen we de krachten bundelen en de kennis, data en informatie met elkaar delen. Daarom sluiten we ons dan ook graag aan als Business Partner bij dit platform” aldus Kevin.

“Met de aansluiting van Kieskeurig en Reshift zijn we heel blij. Zoals Kevin al aangeeft versterken partijen elkaar nog meer om Smart Home kennis met elkaar te delen. De eerste concrete ideeën zijn al besproken en zullen later bekend gaan worden. Samen zijn we ervan overtuigd dat we hierdoor een nog groter en sterker platform worden wat toonaangevend zal in de toekomst ” aldus Rob Wierenga.

 

Mobiele versie afsluiten