Keynote sprekers Managed Services Summit Europe (2-11-2021)

De Managed Services Summit Europe in Amsterdam, de belangrijkste C-Level conferentie voor managed services, bestaat nu vier jaar. Het heeft Lars Sudmann en Johan Bakker bevestigd als keynote sprekers.

Keynote sprekers

Managed Services Summit Europe MMSLars Sudmann is adviseur en executive trainer op het gebied van leiderschap, strategie, innovatie en communicatie voor wereldwijde ondernemingen, het MKB en multinationals. Hij gaat spreken over het navigeren door het onbekende en de noodzaak om te innoveren na Covid.  Hij benoemt ook de lessen die zijn geleerd van de pandemie en de beste praktijken van het nieuwe normale leiderschap.

Johan Bakker is al 20 jaar actief in de MSP-sector. Hij heeft bedrijven in de IT-sector geleidt als eigenaar en manager, en MSP Mentor heeft gelanceerd om andere IT-bedrijven te helpen. Zijn keynote gaat in op de overstap van break fix naar managed, het veranderen van het MSP portfolio van per device naar per user base, inclusief de Hybrid Infra, en hoe de interne MSP te optimaliseren om meer marge in het bedrijf te krijgen.

Ook toegevoegd als panellid is Wayne Wilson, die MSP-bedrijf Wanbound leidt, dat white-labelled en OEM-diensten aanbiedt van hosted telefoon-, Azure- en VDI/GPU-diensten, met een primaire focus op security. Hij is ook CEO van de DutchMSP peer group in Nederland en gemeenteraadslid voor de stad Houten.

Hét Managed Services-evenement

Managed Services Summit Europe is inmiddels uitgegroeid tot hét Managed Services-evenement voor het Europese IT-kanaal. Naast presentaties en paneldiscussies door toonaangevende, onafhankelijke sprekers uit de sector, is er een scala aan sessies over zowel technische als zakelijke issues. Elk verzorgd door specialisten uit de sector. Er kan ook uitgebreid genetwerkt worden zodat aanwezigen potentiële zakenpartners kunnen ontmoeten.

Locatie en sponsors

Dit evenement vindt plaats op 2 november in het Novotel Amsterdam City. Het wordt gesponsord door onder andere Acronis, Megaport, N-Able, datto, Splashtop, ThreatLocker, Centreon, ConnectWise, DCC Nederland B.V., Exivity, Resello, Sophos, Wesbase, ZIX, Bitdefender, CloudBlue, Cofense, Egnyte, LastPass by LogMeIn, NinjaRMM, Pax8 en Ydentic.

Voor meer informatie over het evenement en registreren, klik hier.

Mobiele versie afsluiten