Kappa Data tekent distributiecontract met SolarWinds

Kappa Data, Benelux distributeur van netwerk-, security en IoT producten, lanceert ITOM oplossing in de Benelux-markt met SolarWinds productportfolio.

Kappa_Data_logoKappa Data, value added distributeur, kondigde aan dat het een distributieovereenkomst heeft getekend met SolarWinds, een toonaangevende leverancier van eenvoudige, krachtige en veilige IT-managementsoftware, voor de Benelux.

De samenwerking tussen Kappa Data en SolarWinds zal de SolarWinds suite van IT operations management (ITOM) software ondersteunen en hun uitgebreide toegevoegde waarde diensten leveren om reseller Partners te werven, in te schakelen en op te leiden.

SolarWinds is volgens IDC leider in netwerkbeheersoftware . De software geeft zowel partners als eindklanten de kracht om de prestaties van hun IT-omgevingen te monitoren en te beheren. Of het nu gaat om on-premises, in de cloud of in hybride implementaties.

Verder onderscheiden

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data. “Met het uitgebreide portfolio van SolarWinds kunnen we ons verder onderscheiden in de markt door onze partners producten met toegevoegde waarde te bieden. Het feit dat alle aspecten van IT-beheer binnen hetzelfde raamwerk kunnen worden beheerd en bewaakt, zorgt voor een eenvoudig beheer van verschillende systemen.”

Gecombineerde kracht

“We zijn verheugd om samen te werken met Kappa Data, waardoor we gebruik kunnen maken van hun sterke voetafdruk in de Benelux en ons kunnen verbinden met nieuwe partners en klanten”, zegt Laurent Delattre, vice president, sales, SolarWinds, EMEA. “We geloven dat de gecombineerde kracht van ons productportfolio en de lokale aanwezigheid en expertise van Kappa Data ons zal helpen ons uitgebreide ITOM oplossingenportfolio te introduceren en IT-waarde te stimuleren in hun respectieve markten.”

Mobiele versie afsluiten