JPL Telecom Limited wint een Queen’s Award

Prijs ondernemingen voor internationale handel

Dorset, Engeland— JPL Telecom Ltd, een ontwerp- en fabrikant van communicatieapparatuur voor contactcenters, kantoren en externe werkomgevingen, is geëerd met de Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

De exportverkoop groeide de afgelopen drie jaar met 737% en is goed voor 46% van de totale handel van het bedrijf. JPL Telecom heeft via zijn distributiepartners wereldwijd aan meer dan 50 landen verkocht. De top vijf markten zijn de VS, Europa, India, de Filippijnen en Egypte, en het is uitgegroeid tot lokale kantoren in de VS en het vasteland van Europa. JPL Telecom Ltd is erkend met een prestigieuze Queen’s Award for Enterprise voor zijn uitmuntendheid in internationale handel. JPL Telecom is in 2004 opgericht als een ontwerp- en productiebedrijf gericht op innovatie in de Unified Communications-sector.

Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige, scherp geprijsde telecomheadsets, webcamera’s en videoconferentieproducten, gericht op wereldwijde business-to-businessmarkten van het VK tot de VS, Europa en daarbuiten. Het klantenbestand van eindgebruikers omvat callcenters, overheid en de publieke sector, banken en bedrijfskantoren, en een breed scala aan kleine bedrijven. Een van de vele sterke punten van het bedrijf is het assortiment gepatenteerde, duurzame en toekomstbestendige headsets; deze bieden de perfecte oplossing voor het steeds groeiende aantal organisaties waar milieu-impact en productduurzaamheid essentiële overwegingen zijn.

“Door de snel evoluerende werkomgevingen, met name de explosieve toename van mensen die vanuit huis werken, is de vraag naar de effectieve en efficiënte oplossingen van JPL Telecom nog nooit zo groot geweest. Het is een grote eer voor ons om te beseffen dat de Britse regering deze belangrijke mijlpaal heeft opgemerkt en ons een Queen’s Award for Enterprise heeft toegekend”, aldus James Clarke, oprichter en CEO van JPL Telecom. “Onze route naar de markt is zowel internationaal als in eigen land hetzelfde — klanttevredenheid en partnerrelaties zijn onze topprioriteiten, we zouden niet overleven zonder de verwachtingen van mensen te overtreffen”.

Over de Queen’s Awards for Enterprise

The Queen’s Awards for Enterprise is een award programma voor Britse bedrijven en andere organisaties die uitblinken in internationale handel, innovatie, duurzame ontwikkeling of het bevorderen van kansen (via sociale mobiliteit). Het zijn de hoogste officiële Britse onderscheidingen voor Britse bedrijven. De regeling werd op 30 november 1965 door een koninklijk bevel tot The Queen’s Award to Industry ingesteld en er worden prijzen uitgereikt voor uitstekende prestaties van Britse bedrijven in de categorieën innovatie, internationale handel, duurzame ontwikkeling en het bevorderen van kansen door middel van sociale mobiliteit. Ga voor meer informatie naar https://www.gov.uk/queens-awards-for-enterprise.

Over JPL Telecom

JPL Telecom is opgericht in 2004 en is gericht op innovatie in de unified communications-sector. Het bedrijf maakt deel uit van de JPL Holdings Group en is uitgegroeid tot lokale kantoren in het VK, de VS en het vasteland van Europa. JPL Telecom is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bedrade, DECT- en Bluetooth-headsets voor contactcenters, kantoren en externe werkomgevingen. Een van de vele sterke punten van het bedrijf is het assortiment gepatenteerde, duurzame en toekomstbestendige headsets; deze bieden de perfecte oplossing voor het steeds groeiende aantal organisaties waar milieu-impact en productduurzaamheid essentiële overwegingen zijn. In 2020 lanceerde het bedrijf de productie van webcam- en videoconferentieoplossingen.

Ga voor meer informatie over JPL en ons productassortiment naar www.jpltele.com

 

Mobiele versie afsluiten