JPL Telecom en Valadis kondigen samenwerking aan

JPL Telecom Limited en Valadis kondigden deze week een samenwerking aan. Binnen deze samenwerking combineert Valadis de headsets van JPL Telecom met hun Unified Communication-producten; een compleet pakket.

JPL Telecom en Valadis kondigen samenwerking aanKlanten van JPL zijn gevestigd in het VK, Europa, de VS, Canada en Rusland en variëren van callcenters, de NHS, liefdadigheidsinstellingen, diensten en publieke sectoren. Tegenwoordig moet elk bedrijf zich aanpassen aan werken op afstand.

JPL ontwikkelt en produceert duurzame en toekomstbestendige headsets en heeft onlangs een reeks webcams en vergaderruimteoplossingen geïntroduceerd.

Valadis is de one-stop-shop voor IT-leveranciers. Dankzij de samenwerking tussen JPL en Valadis zit JPL op het juiste verkooppunt. Het assortiment van Valadis als totaalleverancier inmiddels uitgebreid.

Over Valadis

Als Value Add Distributor levert Valadis al meer dan twintig jaar producten, oplossingen en expertise op het gebied van IP-communicatienetwerken in de Benelux. “Dankzij ons uitgebreide portfolio zijn wij in staat onze partners te helpen vanaf de pre-sales fase tot en met oplevering.” Laat Valadis weten. Het bedrijf bedient partners die actief zijn in de IT, Telecom, Security, Utility en Internet Service Providers (ISP).

Over JPL Telecom

JPL Telecom heeft sinds 2004 professionele headsets ontworpen en vervaardigd voor gebruik op kantoor, contactcenters en Unified Communications. “We zijn gegroeid en zijn nu de op twee na grootste fabrikant van professionele telecom-headsets voor bedrijven.” In andere gebieden heeft JPL een groei doorgemaakt, maar in 2020 werd dit versneld doordat mensen thuis moesten werken. Hierdoor kreeg JPL een aanzienlijk deel van de markt voor headsets en webcamoplossingen in handen.

JPL Telecom biedt een breed scala aan professionele telecom-headsets, variërend van instapkoptelefoons voor kantoorgebruik tot koptelefoons voor professionele callcenters. “In 2020 hebben we een reeks betaalbare 1080p HD-webcams geïntroduceerd die ideaal zijn voor zowel kantoormedewerkers als studenten als vergaderruimte of thuiswerken.” Vertelt JPL. Het bedrijf streeft ernaar waarde te bieden aan wederverkopers en eindgebruikers.

Mobiele versie afsluiten