Joost Wijermars Directeur Strategie & Circulariteit Renewd

Renewd, marktleider in Betrouwbare Groene Apparaten, is verheugd Joost Wijermars te introduceren als Directeur Strategie & Circulariteit. Met zijn uitgebreide ervaring in het aansturen van strategische richting en ondersteunende structuur, betekent Joost’s komst een belangrijke mijlpaal in onze reis naar een groenere en duurzamere toekomst.

Joost Wijermars Renewd heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt. Het is vastbesloten de ondernemersgeest en -sfeer te behouden en tegelijkertijd continu leren en ontwikkelen te stimuleren. Joost’s expertise zal van onschatbare waarde zijn bij het behouden van wendbaarheid en innovatie terwijl we groeien en inzichten van grotere organisaties benutten zonder in onnodige complexiteit te vervallen.

Een van de belangrijkste doelen voor Joost is het versterken van de positie van Renewd als een op zichzelf staande marktcategorie door klanten tweedehands apparaten aan te bieden die qua kwaliteit en prestaties kunnen tippen aan nieuwe apparatuur, terwijl we ook opkomen voor duurzaamheid. Door meer bekendheid te geven aan de unieke waarde van Renewd op tweedehandsmarkt, zullen we meer begrip en waardering creëren in al onze distributiekanalen. Samen met onze medewerkers zullen we duurzaam blijven groeien en positieve verandering in onze industrie blijven stimuleren.

(bron)

Mobiele versie afsluiten