Jeroen Nauta Manager Partner Network bij Gamma Communications

Over Jeroen Nauta

Jeroen Nauta-GammaOp 1 september 2022 is Jeroen Nauta gestart als Manager Partner Network bij Gamma Communications. Voor Jeroen een nieuwe start, maar op een bepaalde manier ook vertrouwd. Niet alleen het indirecte partner netwerk is grotendeels bekend, ook een groot aantal collega’s kent Jeroen al vanuit eerdere functies bij KPN, Atlantic Telecom (later Telfort Zakelijk), OneXS (later Dean One), Yes Telecom en Voiceworks.

Mooie start

Over zijn eerste indruk zegt Jeroen: “ Het is een jonge, frisse en dynamische omgeving met een ambitieus team. Gamma is in meerdere landen actief, in de UK een van de grootste spelers, maar de Nederlandse organisatie heeft eigen regie en een lokale aanpak. De cultuur past ook goed bij mij, een hecht team, persoonlijk en zeer betrokken. De korte lijnen, de pragmatische aanpak en het snelle schakelen maken dat ik mij snel op mijn plek voel.”

Focus

Jeroen heeft de eerste kennismakingen met bestaande partners al gehad en kijkt er naar uit om de samenwerking te intensiveren om zo samen te groeien. Groei ziet Jeroen ook in de nieuwste oplossing van Gamma, Microsoft Teams Operator Connect. Jeroen zegt daarover: “de moderne werkplek is actueel; slimmer samenwerken en optimale bereikbaarheid zijn dé thema’s bij heel veel ondernemingen. Het eenvoudig integreren van telefonie van Gamma in Teams maakt de mogelijkheden van Teams écht compleet. Hier zie ik kansen voor zowel samenwerking met onze bestaande partners maar ook nieuwe partners. Vanuit nieuwe partners is er nu al veel interesse voor deze oplossing van Gamma, een mooi moment voor mij om in te stappen!”

Over Gamma Communications

Gamma is een toonaangevende leverancier van communicatie diensten op de Britse, Duitse, Spaanse en Nederlandse zakelijke markten. De onderneming is beursgenoteerd en groeit jaar-op-jaar. De onderneming is genoteerd aan de AIM-index (onderdeel Londen Stock Exchange Group).

Met een scala aan UCaaS-, mobiele en connectiviteitsdiensten, levert Gamma solide en veilige oplossingen waardoor organisaties kunnen communiceren, samenwerken en een betere klantervaring kunnen bieden. Gamma Communications introduceerde zeer recent, in navolging van het Britse moederbedrijf, Microsoft Teams Operator Connect in Nederland. Met deze oplossing kunnen bedrijven eenvoudig telefonie kunnen integreren binnen Microsoft Teams.

Mobiele versie afsluiten