Jeroen Hoogland nieuwe CEO Trust

Trust is verheugd om Jeroen Hoogland als nieuwe CEO van het bedrijf aan te kondigen vanaf 1 december. Samen met Allard Boer (CFO), Martijn Lutgerink (CCO) en Dorothee de Backer (Head of Product) maakt hij nu als CEO de raad van bestuur compleet.

jeroen-hoogland-new-ceo-trustHoogland bekleedde eerder functies bij bedrijven als Philips en GP Industries en brengt daardoor meer dan 25 jaar ervaring in de consumentenelektronica met zich mee in zijn nieuwe functie bij Trust. Hoogland werkte in Hong Kong en Stockholm, zowel in de premium als value-for-money markt, waardoor de nieuwe CEO internationaal commercieel perspectief biedt voor Trust.

“Ik kijk ernaar uit te bouwen aan één Trust-teamgeest en nieuwe mogelijkheden te definiëren om Trust te laten groeien”, aldus Hoogland.

Met verschillende nieuwe producten in het verschiet, een focus op verdere groei van zowel het B2C- als het B2B-gedeelte van het bedrijf, en de inzet om de ecologische voetafdruk van het bedrijf terug te brengen op het gebied van producten, verpakkingen en het productieproces; is dit een spannende tijd vol veranderingen voor het bedrijf. Zoals Hoogland zegt: “Trust heeft een rijke geschiedenis waar we trots op kunnen zijn, en ik kijk ernaar uit om samen met het Trust-team te werken aan een geweldige toekomst voor het bedrijf.”

Over Trust International
Trust International B.V. is in 1983 opgericht en is het one-stop-merk voor digitale lifestyle-accessoires. Wij zijn een wereldwijd bedrijf met een missie om het dagelijks leven te vereenvoudigen met slimme en steeds duurzamere oplossingen. Ons brede assortiment omvat kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs om aan elke behoefte in huis, op kantoor en onderweg te voldoen. Met een focus op het produceren van milieuvriendelijkere producten via ons Clevergreen-label, zijn we toegewijd aan de bescherming van het milieu, terwijl we consumenten producten blijven bieden die ze kennen, liefhebben en vertrouwen. Of het nu voor je laptop, game-apparaat, tablet, desktop, smartphone of tv is, ontdek al onze lijnen – waaronder Trust Home & Office, Trust Smart Home en Trust Gaming. Dankzij de lokale sales teams zijn de producten van Trust in 50 landen verkrijgbaar: van lokale winkels tot grotere elektronicazaken, warenhuizen, supermarkten en online.

Mobiele versie afsluiten