Jeroen de Muijnck van Sectra over MWC Barcelona

het draait om efficiency

Sectra beveiligt de staatsgeheimen en helpt de Nederlandse maar ook andere overheden met hun digitale soevereiniteit. Voor nationale overheidsinstanties maar ook voor bijvoorbeeld EU en NATO is het noodzakelijk om zelf hun eigen beslissingen te maken en hun taken uit te voeren, zonder daarbij van buitenaf beïnvloed te worden. Het bedrijf kiest bewust voor deelname aan MWC en voor de zesde keer op rij is het partner van het Nederlands Paviljoen. Jeroen de Muijnck vertelt er meer over.

jeroen sectraVakbeurzen voor telecommunicatie zijn er in vele soorten. MWC Barcelona neemt een bijzondere positie in, niet in de laatste plaats omdat het de grootste is. “Voor ons zijn er twee redenen om naar een beurs te gaan,” zegt Jeroen. “Er zijn specialistische beurzen waar we staan om onze producten onder de aandacht te brengen en te verkopen.

MWC is anders. Daar staan we natuurlijk om bekender te worden, maar ook om contacten te leggen met toeleveranciers. Alle bedrijven waar wij of onze afnemers zaken mee doen staan in Barcelona, van chip manufacturers of AI leveranciers tot mobiele telco operators.”

Jeroen en zijn collega’s gaan ook dit jaar weer veel gesprekken voeren en daarvoor is een eigen stand helemaal niet nodig. “Deelnemen aan het Nederlands Paviljoen past goed bij ons. We hebben daar eigen ruimte en kunnen ook gasten ontvangen. Maar omdat we zelf zoveel op pad zijn is het helemaal niet nodig een eigen stand te hebben. Het paviljoen valt ook nog eens veel meer op en trekt meer bezoek.”

De Nederlandse delegatie organiseert de nodige activiteiten en daar maakt Sectra gebruik van. “Zowel het informele deel als het formele spreken ons aan. De organisatie slaagt er elk jaar toch weer in interessante personen en bedrijven naar het paviljoen te laten komen of naar de netwerk events. Dat biedt ons de mogelijkheid in gesprek te komen met mensen en organisaties die voor ons lastig te benaderen zijn.“

Het Nederlandse Paviljoen en de organisatie neemt Jeroen en zijn collega’s een hoop werk uit handen, zodat ze zich volledig kunnen richten op informatie vergaren en de banden met bestaande relaties te onderhouden. “Efficiency is het woord dat daarbij hoort en het resultaat van deze taakverdeling is voor ons gewoon altijd positief.”

Meer info tref je op https://nlmwc.com/

Mobiele versie afsluiten