Jelle Mulder nieuwe Country Manager bij Zalman

versterking samenwerking met Warbout Distributie

Jelle ZalmanZalman, een vooraanstaand merk op het gebied van computerbehuizingen, voedingen en koeloplossingen, kondigt de aanstelling aan van Jelle Mulder als Country Manager voor de Benelux, DACH & UK markten. Met een rijke ervaring, eerder opgedaan bij onder andere Cooler Master en Deepcool, zal Jelle Mulder een sleutelrol vervullen in het versterken van Zalman’s positie en aanwezigheid in Europa.

Jelle brengt uitgebreide kennis en expertise in computerbehuizingen, voedingen en koelers met zich mee, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor Zalman. Zijn bewezen staat van dienst en diepgaande begrip van de markt zullen een impuls geven aan de groei van Zalman.

Daarnaast zal Jelle nauw samenwerken met Warbout Distributie, de gerespecteerde distributeur voor de BeNeLux-regio. Deze strategische samenwerking zal Zalman in staat stellen om op een effectieve manier zijn producten beschikbaar te stellen in de goed gesorteerde webshops in Nederland.

Kevin Kim, vertegenwoordiger van Zalman, benadrukt het belang van de Nederlandse markt: “Met de aanstelling van Jelle Mulder als Country Manager voor Zalman willen we het belang van de Europese en daarbij dus ook de Nederlandse markt onderstrepen. Ons mooie merk mag eenvoudigweg niet ontbreken in de goed gesorteerde webshop!”

Zalman kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Jelle Mulder en Warbout Distributie, met als doel de positie van Zalman op de Nederlandse markt te versterken en zijn producten toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Mobiele versie afsluiten