Jeffrey Bhaggoe – Sales Manager Europa Sardina Systems

Jeff Bhakkoe-400Jeffrey Bhaggoe treedt in dienst bij Sardina Systems als Sales Manager voor Europa, een leverancier van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor cloudbeheer.  Jeffrey maakt heeft uitgebreide ervaring met Independent Software Vendors (ISV’s) en gaat de klanten helpen hun cloudinfrastructuur te verbeteren.

Jeffrey heeft een bewezen staat van dienst in alliantiebeheer en het leiden van complexe software-integratieprojecten in EMEA en LATAM, waarbij hij rechtstreeks en via kanaalpartnerschappen samenwerkt met ISV’s. Hij was eerder werkzaam bij Kaseya, Commvault en Acronis.

Zijn expertise omvat datamanagement, cybersecurity en professionele diensten. Met zijn uitgebreide vakkennis en leiderschapskwaliteiten zal Jeffrey een cruciale rol spelen bij het verder ontwikkelen van de oplossingen van Sardina Systems. Sardina Systems, een vooraanstaande ontwikkelaar van cloudmanagementsoftware met een wereldwijd bereik, is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Sardina Systems levert cloudmanagement-oplossingen, -diensten en geavanceerde technische ondersteuning voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder telecommunicatie, gezondheidszorg, ICT, onderzoek, logistiek en finance.

FishOS®, is de bekroonde cloudbeheersoftware gebouwd op OpenStack, Kubernetes en Ceph, biedt een slim, efficiënt en volledig geautomatiseerd platform met negen uniek ontwikkelde, AI-gestuurde componenten.

Mobiele versie afsluiten