ITchannelPRO staat uitgebreid stil bij WiFi 6/7 en 5G

met een round table en redactionele special

Draadloze netwerken blijven zich in een hoog tempo ontwikkelen. Om de paar jaar dienen zich nieuwe versies aan, zoals nu WiFi 7 die later dit jaar op de markt gaat komen. WiFi-netwerken zijn veelal private netwerken terwijl in dit segment ook publieke 5G-netwerken alternatieven aanbieden.

wifi -5g netwerken draadloosFabrikanten en andere aanbieders duiken hier uiteraard vol op.  Het kanaal en gebruikers worden geconfronteerd met heel veel informatie waarbij het soms moeilijk is om er de essentie uit te halen.

De redactie van ITchannelPRO snapt die uitdaging en is bezig om de markt met voor haar bekende aanbieders in kaart te brengen. In het kader daarvan organiseren we op 17 april een round table met de captains of industrie.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere:

ITchannelPRO nr. 2 staat uitgebreid stil bij WiFi 6/7 en 5G. Dat doen we met een verslag van de bijeenkomst van 17 april en een redactioneel achtergrondartikel. Daarnaast is er redactionele aandacht voor de belangrijkste technologische ontwikkelingen. Een lijst met de relevante spelers op de Nederlandse markt ontbreekt evenmin. 

Heb je mogelijke input voor de redactie stuur dit dan naar redactie@itchannelpro.nl

Mobiele versie afsluiten