ITchannelPRO nr. 6 ligt deze week weer op de mat

ITP_2023_06-COVER-280395ITchannelPRO nr. 6, de laatste uitgave van het jaar ligt deze week weer op de mat. Thomas Verheul en Gillian Roseval van NETGEAR vertellen over de Total Network Solution en Enreach staat stil bij de nieuwe App Suite.  Kyocera spreekt over één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform en Omar Iqbal product eigenaar bij X2com geeft een update over ClearVox Nexxt.

Bij Xelion neemt Thijs van den Ende de CEO rol in en doen Arthur van den Ende en Micha Cohen een stapje terug uit de dagelijkse leiding.

De tweede editie van Cloud Expo liet zien dat dit nieuwe event nu al de volwassen status heeft met ruim 5000 bezoekers en 172 standhouders, een fotoverslag.

Asif Khan en Richard Booms van Swimlane leggen uit waarom zij met hun platform leider in 2023 SPARK Matrix zijn voor SOAR.

Ook volgend jaar gaan er weer honderden Nederlanders naar MWC24 (26-29 feb) en wordt het druk op het Nederlandse Paviljoen en de Dutch Community Night op maandag, meer op pag. 26

Victor la Bree en Johan Pols van Public Mobility doen een paar mooie aankondigingen en Sonia Harjani over Sona Business geeft een toelichting op haar “Focus op kwaliteit”.

Uitgebreid verslag van het tweede Jaarcongres Circulaire-IT waar 160 man naar 14 topsprekers kwamen luisteren.

Barber Brinkman van Real Solutions en Sales Director Benelux Marco Berkheij van Wasabi spreken over een “krachtige en betaalbare oplossing voor Cloudopslag in de Benelux. En Aksel Dorèl de nieuwe CEO van Tesorion geeft zijn eerste interview en spreekt over een groeispurt en samenwerken.

Het interview met Ronald Schapendonk van NEC over de ‘Revolutie in zakelijke communicatie’ met UNIVERGE BLUE. En het interview met Rick van Schaik van Gamma Communications en Gerben Hoogwerff Kroon van ROGER365.io gaat over ‘nieuwe omzet uit ROGER365.io en Operator Connect.

Matthijs Wolff van Bright Access spreekt over ‘Groei door samenwerking met partners. Frans Hopstaken sinds oktober verantwoordelijk voor het partnerprogramma van NetWitness in Noord-Europa waar de Benelux zet in op meer naambekendheid en partners.

Goof Midden van VoipQ introduceert een uitgebreid portfolio zakelijke datasim oplossingen en een portal voor partners die mobiele diensten willen aanbieden aan eindklanten.

De Top 10 trends in cybersecurity staan volgens ProLion 2024 in teken van proactieve cybersecurity. En je leest twee interviews met coole startups Q*bird en Whispp die TSOC Elevator Pitch Event hebben gewonnen.

Columns tref je aan van Gert Jan Duis, Fred Streefland en Lieke Lamb, altijd verassend.

 

Veel leesplezier en mooie dagen,

het team van ITchannelPRO

Mobiele versie afsluiten