ITchannelPRO en Make Marketing Magic starten samenwerking

samen IT & Telecom bedrijven helpen met marketing

makemarketingmagicITchannelPRO en het Amsterdamse bureau Make Marketing Magic gaan de krachten bundelen met marketingdiensten in de ICT- en telecommarkt. Beide organisaties hebben sterke platforms met marketing- en communicatietools voor B2B-resellers, distributeurs, leveranciers en operators in het ICT- en telecomkanaal.

ITchannelPRO is een online platform met nieuws, achtergronden en opinies over producten, diensten en trends. Het platform is gericht op leveranciers, , distributeurs resellers van ICT- en telecomproducten en -diensten en operators en service providers. Uitgever en hoofdredacteur Eric Luteijn van ITchannelPRO biedt klanten al langer meer dan alleen contentdiensten, advertenties en banners, maar ondersteunt hen in bredere zin met marketing, communicatie via social media en PR-diensten. “De klanten van ITchannelPRO zijn veelal grotere organisaties die een passende dienstverlening wensen op het gebied van marketing en communicatie”, zegt Luteijn.

Perfect fit

Make Marketing Magic heeft jarenlange ervaring als Marketing Bureau bij de (online) marketing van de producten en diensten van ondernemers. Dit zijn veelal de resellers. Het heeft schaalbare concepten ontwikkeld zodat verdoren en distributeurs schaalbare co-marketing concepten met haar partners in Europa kunnen uitrollen.

Met 35 medewerkers in Nederland, een flexibele schil van 100 specialisten een eigen kantoor in Londen en een agency netwerk in heel Europa wat op haar zelf ontwikkelde martech platform YourWoo voor reseller de marketing campagne uitvoert , heeft het bedrijf de bemanning aan boord om alle IT/Telecom bedrijven te ondersteunen met hun marketinguitdagingen. De krachtenbundeling past daarom precies in het concept dat ITchannelPro in de afgelopen jaren heeft neergezet. “De samenwerking maakt onze afzonderlijke concepten completer en dat komt klanten ten goede”, zegt Luteijn. “Met ons totaalpakket van print, online en marketingdiensten is dat een perfect fit. Make Marketing Magic is een solide partner voor ITchannelPRO met wortels in IT en telecom. Samen kunnen we de juiste oplossingen realiseren voor leveranciers, resellers en dienstverleners in de ICT- en telecommarkt.”

Rapportage over marketinginspanningen

Make Marketing Magic heeft met haar martech platform ‘Your Window of Opportunity’ (YourWoo) een online platform ontwikkeld waarmee klanten inzicht hebben in de kwaliteit en resultaten van hun marketinginspanningen. Zo worden workflows gefaciliteerd en krijgen gebruikers toegang tot slim en specifiek voor hen op maar gepresenteerde rapportages.), zodat hier op geacteert kan worden. Hiernaast ontvangen klanten op realtime bases de leads van alle marketingactiviteiten. Een koppeling met ieder CRM-systemen is mogelijk via Zapier.

“Met deze informatie worden de leads inzichtelijk zodat de klant direct het gesprek aan kan gaan om haar producten & diensten aan te bieden”, zegt managing director Jos Maassen van Make Marketing Magic. “Veel ondernemers zijn gepassioneerd over hun vak, maar hebben beperkte budgetten en personele beperkingen voor hun eigen marketing. Make Marketing Magic biedt ondernemers met een kleiner budget dezelfde marketing middelen als een groter bedrijf, echter veel slimmer georganiseerd dus voor minder geld. Marketing moet bijdragen aan het realiseren van commerciële doelen in het businessplan van de onderneming. Met ons platform kunnen we ondernemers daarbij ondersteunen.”

Mobiele versie afsluiten