IoT Tech Expo Global Londen

IOT london 202311De IoT Tech Expo Global keert op 30 november en 1 december 2023 terug naar Londen en vindt plaats in het iconische Olympia. Na een succesvol tussenstop in Amsterdam maken we ons op voor een nog grotere en betere bijeenkomst. We verwachten meer dan 6.000 deelnemers, 150 sprekers en 200 exposanten.

Londen, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis en technologische innovatie, biedt een passend decor voor de IoT Tech Expo Global, waar pioniers, experts en liefhebbers van over de hele wereld samenkomen om de nieuwste IoT-trends en innovaties te verkennen.

Hoogtepunten van het evenement:

– 6.000 deelnemers: De verwachting is meer dan 6.000 technologieliefhebbers, professionals en thought leaders zal samenkomen voor dit unieke evenement.

– 150 toonaangevende sprekers: Met een indrukwekkend sprekersprogramma kunnen deelnemers waardevolle inzichten verwachten van de volgende experts, waaronder:

– 200 exposanten: Op de beursvloer staan 200 exposanten met de nieuwste IoT-technologieën en oplossingen van toonaangevende bedrijven.

– Netwerkfeest: De eerste dag van het evenement wordt afgesloten met een levendige netwerkborrel in de prestigieuze Prince Pub, waar deelnemers de kans krijgen om waardevolle contacten te leggen met branchegenoten.

Belangrijke informatie over het evenement:

– Gratis: Het evenement is gratis bij te wonen en biedt toegang tot gratis podia en de beursvloer.

– Betaalde ticketopties: Voor degenen die hun ervaring willen verbeteren, zijn er betaalde ticketopties beschikbaar, die toegang bieden tot de netwerkparty, een speciale netwerkapp en betaalde premium podia.

Vier beurzen

De IoT Tech Expo Global vindt plaats in samenwerking met vier andere beurzen, waardoor een convergentie van technologie ontstaat:

Naast het hoofdevenement krijgen alle deelnemers toegang tot een contentbibliotheek met geselecteerde presentaties van dit evenement en eerdere tentoonstellingen en conferenties, die tot zes maanden beschikbaar is.

Agenda

De agenda belooft een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

En nog veel meer!

Mis de kans niet om deel uit te maken van de IoT Tech Expo Global 2023 in Londen, waar de toekomst van IoT-technologie en innovatie zal worden onthuld. Ga voor registratiegegevens naar www.iottechexpo.com/global/global-registration-2023/

Mobiele versie afsluiten