IoT Tech Expo Europa: ongeëvenaard platform vertegenwoordigers van hoog niveau

IoT Tech Expo Europe, een groot IoT event, staat voor de deur! Dit evenement vindt plaats op 26 en 27 september 2023 in RAI Amsterdam en biedt een ongeëvenaard platform voor vertegenwoordigers op hoog niveau, waaronder CIO’s, CEO’s, senior architecten en topmanagers van toonaangevende technologiebedrijven over de hele wereld.

De IoT Tech Expo Europe biedt een unieke kans voor senior vertegenwoordigers om zich te verdiepen in de nieuwste trends, innovaties en uitdagingen in de Internet of Things sector. De zorgvuldig samengestelde agenda van het evenement biedt stof tot nadenken, sterke keynotes en boeiende paneldiscussies, allemaal geleid door gerenommeerde experts en pioniers uit de sector. Deelnemers zullen waardevolle inzichten en kennis opdoen die ze kunnen toepassen op hun eigen bedrijf, waardoor ze in de voorhoede van IoT-innovatie terechtkomen.

 

Tot de aanbevolen agendapunten behoren:

 

Sprekers zijn onder andere:

De voordelen van het bijwonen van IoT Tech Expo Europe gaan verder dan het opdoen van industriekennis. De netwerkmogelijkheden van het evenement zijn ongeëvenaard en bieden senior-level vertegenwoordigers de kans om in contact te komen met gelijkgestemde professionals, waardevolle partnerschappen aan te gaan en samen te werken met marktleiders.

Het VIP-netwerkfeest in Strandzuid Boathouse wordt het hoogtepunt van de sociale kalender en biedt een ontspannen sfeer voor gasten om te ontspannen, ideeën uit te wisselen en betekenisvolle relaties op te bouwen.

“Met meer dan 6.000 verwachte IoT-enthousiastelingen zal IoT Tech Expo Europe een convergentie van kennis en expertise zijn. Het biedt een uniek platform voor vertegenwoordigers op hoog niveau om de nieuwste toepassingen van IoT-technologie te verkennen, in contact te komen met marktleiders en baanbrekende oplossingen te ontdekken,” aldus Olivia Reid, Head of Operations bij TechEx.

In de exposantenvitrine van IoT Tech Expo zullen meer dan 200 bedrijven hun nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen presenteren. Voor senior vertegenwoordigers is dit een exclusieve kans om uit de eerste hand de baanbrekende producten en diensten te zien die de toekomst van de IoT-industrie vormgeven.

Mis deze kans niet om de toekomst van IoT te ontsluiten en een concurrentievoordeel te behalen in het steeds veranderende technologielandschap. De laatste korting van 15% is beschikbaar tot 27 augustus. Verzeker je vandaag nog van een plek en maak deel uit van dit baanbrekende evenement!

Houders van een Gold & Ultimate pas krijgen ook toegang tot de officiële AI-aangedreven mobiele en desktop app. Deze geavanceerde applicatie wordt op 20 september gelanceerd en biedt een rijk uitgeruste digitale toegangspoort die hun hele evenementervaring zal verrijken. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmes analyseert de app op intelligente wijze de industrieën en voorkeuren van de deelnemers om zo gepersonaliseerde aanbevelingen te doen van mogelijke connecties die ze zouden willen ontmoeten.

Ga voor registratie voor het evenement en meer informatie over de tickets naar

https://www.iottechexpo.com/europe/ticket-registration-2023/

IoT Tech Expo: IoT Tech Expo is een jaarlijks evenement dat technologieliefhebbers, professionals uit de sector en thought leaders samenbrengt om de nieuwste trends, innovaties en uitdagingen in de wereld van het internet der dingen te verkennen. Met een zorgvuldig samengestelde agenda en een divers aanbod aan sprekers biedt de IoT Tech Expo een uniek platform voor netwerken, leren en samenwerken

Mobiele versie afsluiten