IoT Tech Expo Europa: Agenda overtreft verwachtingen

IoT Tech Expo keert terug naar Amsterdam en vindt plaats op 26 en 27 september in de RAI. Deze editie belooft een baanbrekende ervaring te worden, met een tot nadenken stemmende agenda die in de voorhoede van de IoT-ontwikkelingen duikt.

IoT Tech Expo Europe Press Release - Agenda - 29 June 2023Het evenement omvat presentaties en paneldiscussies, die de deelnemers een unieke kans bieden om inzichten te verwerven van experts uit de industrie en thought leaders.

Op de agenda van IoT Tech Expo Europe staat een reeks onderwerpen die dringende problemen en innovaties weerspiegelen die het technologielandschap vormgeven.

Deelnemers krijgen boeiende sessies over onder meer:

En nog veel meer!

Sprekers komen van bedrijven als: Nike, Netflix, bp, Airbus, Henkel, Barclays, Unilever, Royal HaskoningDHV, Gemeente Amsterdam en nog veel meer, met naar verwachting meer dan 150 sprekers op het evenement!

Netwerkmogelijkheden

Naast de boeiende presentaties en tot nadenken stemmende discussies biedt de IoT Tech Expo deelnemers netwerkmogelijkheden om in contact te komen met professionals uit de industrie en waardevolle partnerschappen aan te gaan. Tijdens het evenement is er een VIP Networking Party.

Bovendien zal de beursvloer gevuld zijn met meer dan 200 bedrijven, die elk hun technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen laten zien. Dit levendige ecosysteem van exposanten biedt deelnemers uit de eerste hand toegang tot baanbrekende producten en diensten, bevordert samenwerking en inspireert tot nieuwe mogelijkheden. De IoT Tech Expo is echt een samenkomst van kennis, netwerken en verkenning, waardoor het een niet te missen evenement is voor iedereen die gepassioneerd is over de toekomst van IoT.
Tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van het evenement: https://www.iottechexpo.com/europe/.

(korting van 25% op tickets besteld voor eind juli)

Mobiele versie afsluiten