Investering van $192 miljoen in Eagle Eye Networks en Brivo

Eagle Eye NetworksEagle Eye Networks  en Brivo, leider in cloud-based toegangscontrole en smart space technologieën, hebben een van de grootste investeringen tot nu toe in cloud fysieke beveiliging aangekondigd. SECOM CO., LTD, heeft een primaire aandeleninvestering gedaan van $192 miljoen in de twee bedrijven, $100M in Eagle Eye Networks en $92M in Brivo.

Eagle Eye Networks en Brivo zijn onafhankelijke bedrijven waarvan Dean Drako de meerderheidsaandeelhouder is. Drako richtte Eagle Eye Networks op in 2012 en fungeert als CEO; hij verwierf een meerderheidsbelang in Brivo in 2015 en is voorzitter.

“De SECOM-investering onderstreept dat cloud en AI de toekomst van fysieke beveiliging zijn”, aldus Drako. “Zowel Eagle Eye als Brivo zullen een aanzienlijk deel van de investering gebruiken voor de verdere ontwikkeling van AI die de beveiliging van ondernemingen en bedrijven wereldwijd drastisch verbetert. De open platforms van Eagle Eye en Brivo bieden klanten keuze, efficiëntie en innovatie, die door deze investering allemaal zullen worden versneld.”

 

(bron)

Mobiele versie afsluiten