Intermedia Cloud Communications rondt herfinanciering af

345 miljoen dollar van bestaande kredietverstrekkers

Intermedia Cloud Communications, leverancier van B2B cloudcommunicatie- en samenwerkingstoepassingen heeft een herfinanciering van $345 miljoen van zijn balans voltooid.

intermedia-400Dit is gedaan door een nieuwe doorlopende kredietfaciliteit en termijnlening met een aantal van zijn bestaande kredietverstrekkers. Intermedia heeft zo meer flexibiliteit om te investeren in haar bedrijf. De herfinanciering was mede mogelijk door de financiële prestaties van Intermedia, waaronder een sterke groei van de omzet en winstgevendheid.

Michael Gold, CEO van Intermedia. “Onze nieuwe financieringsfaciliteiten vergroten onze financiële flexibiliteit terwijl we blijven investeren in ons aanbod van cloudcommunicatie en samenwerking en in onze partnerrelaties.”

Nu bedrijven steeds vaker overstappen van verouderde on-premise communicatiesystemen naar flexibele cloud-oplossingen, blijft Intermedia’s positie in de markt sterker worden. Met een groeiende basis van 140.000 bedrijven en meer dan 7.500 kanaalpartners wereldwijd, loopt Intermedia voorop in het leveren van moderne, betrouwbare en veilige cloud-oplossingen om te voldoen aan de veranderende bedrijfsbehoeften.

De focus van het bedrijf op de go-to-market-aanpak voor partners heeft geleid tot successen in tal van sectoren. Bovendien blijven investeringen in productinnovatie, waaronder generatieve AI, en een toewijding aan het leveren van een strak geïntegreerd, alles-in-één platform dat zeer veilig, veelzijdig en betrouwbaar is, Intermedia’s aanbod onderscheiden in de markt.

(bron)

Mobiele versie afsluiten