Interchange overgenomen door Anywhere365

interchange-overgenomen-door-anywhere365

Anywhere365 neemt Interchange over, de Nederlandse specialist op het gebied van cloud en Azure. De experts van Interchange worden op korte termijn toegevoegd aan het team van Anywhere365, waardoor de totale organisatie uitkomt op meer dan honderd medewerkers wereldwijd.

Anywhere365 levert een Microsoft-gebaseerd platform voor intelligent dialogue management en cloud contactcenters, dat gebruikt wordt door meer dan duizend bedrijven in 54 landen. De overname is het resultaat van een samenwerking van vijf jaar, waarin Interchange fungeerde als training- en adviespartner van Anywhere365. De acquisitie brengt niet alleen significante voordelen met zich mee voor de twee organisaties, maar ook voor klanten en partners van Anywhere365 die hun investeringen in Microsoft Teams verder willen optimaliseren.

Anywhere365 is een omnichannel efficiency platform dat de communicatie stroomlijnt voor internationale organisaties. Onder de ruim duizend klanten bevinden zich Philips, Royal Dutch Shell, Rabobank, Société Générale, Nestlé, Swarovski, DHL en USG People. Anywhere365 is vooral bekend vanwege Anywhere365 Dialogue Cloud, dat gebruik maakt van AI, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie. Anywhere365 optimaliseert het gebruik van Skype for Business en Microsoft Teams en kan native embedded worden ingezet binnen CRM- en ITSM-platformen, zoals CRM Dynamics, Salesforce en ServiceNow.

Efficiency verhogen

“Het is ons streven om bedrijven efficiënter en effectiever te maken in hun real-time communicatie; of het nu gaat om klantcontactcenters of interne communicatie”, aldus Gijs Geurts, CEO van Anywhere365. “De ervaring van Interchange op het gebied van Microsoft’s cloud- en telecom-oplossingen helpt ons hier al jaren bij. We zijn daarom ook verheugd om ons internationale Anywhere365 Dialogue Cloud-aanbod te kunnen aanvullen met de expertise van Interchange. Dankzij deze overname kunnen we onze cloudoplossing op het gebied van dialogue management verder uitbreiden, en onze partners nog beter ondersteunen – of het nu gaat om telecom, CRM of system integrators.”

Als een van de experts op het gebied van clouddiensten is Interchange een belangrijke partner van Anywhere365. Het bedrijf is gespecialiseerd in enterprise oplossingen van Microsoft, die gebruikt worden door Anywhere365 om klanten te helpen om efficiënter en effectiever te communiceren met behulp van technologieën die vaak al in gebruik zijn, zoals Office 365, Azure, Skype for Business en Teams. Interchange heeft ook uitgebreide kennis van telecomintegratie, een belangrijk onderdeel in elk omnichannel-communicatieplatform.

Uitbreiding portfolio

“Ik ben ontzettend blij dat we onderdeel worden van de internationale community van Anywhere365, zowel voor onze medewerkers, partners als klanten”, aldus Remy Plagmeijer, Managing Director van Interchange. “Onze expertise heeft ons al internationale erkenning opgeleverd, maar onderdeel worden van Anywhere365 is een significante nieuwe stap in het uitbreiden van ons portfolio, zowel in complexiteit als geografisch.”

Het samengaan van de twee bedrijven geeft organisaties overal ter wereld de mogelijkheid om een sterk concurrentievoordeel te behalen met Anywhere365 Cloud Contact Center en Dialogue Management. Ze kunnen hun communicatie stroomlijnen door optimaal gebruik te maken van kanalen die ze al in bezit hebben en van andere oplossingen die de cloud te bieden heeft.


Over Anywhere365
Anywhere365 is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen binnen een bedrijf kan fungeren als contactcenter. Daarom heeft het bedrijf het Anywhere365 Universal Contact Center for Skype for Business en Microsoft Teams gebouwd. Als onafhankelijke softwareleverancier investeert Anwhere365 voortdurend in het verbeteren en ontwikkelen van oplossingen.

De visie van Anywhere365 is om alle onnodige dialogen te verminderen door een oplossing te bieden waarbij de juiste informatie op het juiste moment de juiste persoon bereikt, ongeacht de locatie. De Anywhere365-oplossingen, waaronder Dialogue Cloud Contact Center, zijn bekroond en te vinden in meer dan duizend van de grootste organisaties ter wereld, waaronder meer dan dertig Fortune 500-bedrijven. Anywhere365 heeft haar hoofdkantoor in Nederland, met regionale kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada.

Over Interchange
Interchange biedt oplossingen voor elk type organisatie: van klein tot zeer groot en in verschillende sectoren. Het begeleidt de implementatie- en migratieprocessen, van advies tot levering. Als Microsoft Gold Partner met zeven gold competences is de kwaliteit van haar services getest en erkend door Microsoft zelf. Alle consultants zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft Azure, Audiocodes, Office 365, Exchange en Microsoft Teams.

Mobiele versie afsluiten