Infinigate neemt clouddistributeur Vuzion over

InfinigateInfinigate Group, de pan-Europese VAD van cybersecurity-oplossingen, kondigt de overname aan van cloud solution provider (CSP) Vuzion.  Het is hiermee de eerste VAD die cybersecurity en clouddiensten combineert.

Deze unieke secure cloud-waardepropositie stelt resellers en partners van Infinigate en Vuzion in staat om MKB-sector te ondersteunen met de overstap naar de cloud, zodat zij de waarde van hun cloud-investeringen kunnen maximaliseren en de groei kunnen versnellen.

Vuzion is een innovatieve Microsoft powerhouse en een van Europa’s toonaangevende onafhankelijke cloud services provider. Het levert best-of-breed en best passende cloud-oplossingen. Vuzion heeft een kernfocus op marketing en technische vaardigheden en was de eerste Microsoft UK provider die een volledig reeks aanbiedingen in het cloud-platform partner ecosysteem omvatte.

In de afgelopen drie jaar boekte Vuzion een sterke organische jaarlijkse groei van meer dan 30% per jaar en het bedrijf heeft het een snelgroeiend klantenbestand. Vuzion Managing Director, Michael Frisby, die 13 jaar bij Microsoft werkte, treedt in dienst bij Infinigate als SVP Cloud Services en zal de groei van Vuzion binnen Infinigate in EMEA aansturen.

Mobiele versie afsluiten