Infinigate breidt Field account management team uit met Michael Tabamo

Infinigate breidt verder uit met Michael Tabamo voor het field account management team

Michael Tabamo - InfinigateMichael heeft meer dan 10 jaar ervaring in de ICT sector in diverse Sales gerelateerde functies bij gerenommeerde leveranciers zoals: Sophos, Trend Micro en Symantec. Om het groeiend aantal resellers bij Infinigate optimaal te kunnen blijven ondersteunen was uitbereiding van het account team noodzakelijk. Michael zal zowel bestaande als nieuwe resellers begeleiden en ontwikkelen.

Quote Michael: Ik heb gekozen om aan boord te stappen bij Infinigate vanwege de grote ambitie en de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen. Ik verheug me erop om samen met het enthousiaste team verder te bouwen aan Infinigate.

Quote Directie Infinigate: Als VAD vinden wij persoonlijk contact en partnership heel belangrijk. Wij hebben veel ambitie, en om deze waar te maken hebben we de juiste mensen nodig. Gezien de huidige arbeidsmarkt is het niet makkelijk om de juiste mensen te vinden. We zijn daarom zeer blij dat Michael voor Infinigate heeft gekozen en dat hij samen met ons een interessante toekomst tegemoet gaan.

Mobiele versie afsluiten