ICT Group lijft Yellowstar in

ICT Group neemt alle aandelen van de in Barendrecht gevestigde IT-dienstverlener Yellow Star Solutions over. Het bedrijf levert webgebaseerde oplossingen die real-time inzicht, toegang en controle bieden in de supply chain. De overname leidt tot een bedrijf met ongeveer 80 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen euro.

Yellowstar is actief in dezelfde geografische markten als ICT. De afronding van de transactie zal naar verwachting begin januari plaatsvinden. Er zijn geen verdere financiële details bekendgemaakt.

De overname van Yellowstar past in de groeistrategie van ICT. Yellowstar versterkt de positie van ICT in de sectoren industrie, handel, retail en logistiek. De high-end en eigen IPsoftware voor supply chain oplossingen van Yellowstar vullen het softwareaanbod van ICT aan en vergroten het aandeel terugkerende inkomsten van ICT vergroten.

De software van het in 2009 opgerichte Yellowstar maakt supply chains volledig voorspelbaar en transparant. Ook maakt het bedrijf maatwerk softwareoplossingen voor transportmanagementsystemen, dynamische planborden, terminalbesturingssystemen en klanten carrierportals.
Met de software kunnen alle partners in de supply chain 24/7 naadloos samenwerken. Yellowstar blijft opereren als een aparte, onafhankelijke entiteit, met zijn eigen marktidentiteit en softwareoplossingen voor specifieke klantengroepen.

www.ict.eu

Mobiele versie afsluiten